Av skålen plommon jag plockade i spöregnet igår blev jag så sugen att göra "fruktläder".
Hade faktiskt aldrig hört talas om det tidigare
men fick se ett tvprogram mitt i natten när jag inte kunde sova
hur en dansk kvinna i ett matprogram gjorde just fruktläder
och det såg så gott och lätt ut att jag bestämde mig för att prova
(namnet fruktläder kändes mer tveksamt dock)
(namnet fruktläder kändes mer tveksamt dock)
| Gjorde även några burkar plommonmarmelad. Oh om jag hade haft lite getost igår kväll.. icke, det fick bli en fullkornskorpa istället. Söndag och det har äntligen slutat regna jippie!! kram A-C |
Wow, vilket intressant recept :)
SvaraRadera...måste prova!!
Kram från Australien♥
Hm...lite nyfiken blir man ju allt även om namnet på godiset avskräcker en smula ;)
SvaraRaderaÖnskar en sköndag.
Annakarin
Vilka spännande ätbara remmar;) Getost och plommonmarmelad- ohhh så gott. Kram Johanna
SvaraRaderaDu är då duktig på att greja du.:-) Kram stina
SvaraRaderaVerkar spännande. Måste prova! Kram Linda
SvaraRaderaVilken kul grej, har aldrig hört talas om detta förut. Får försöka testa detta nästa år.
SvaraRaderaKram Mamma C
Så spännande och gott det lät. Synd att vi inte har några plommon iår, förra året var det så att trädet bågnade. Hoppas helgen varit skön. Kram Anna
SvaraRaderaärligt talat låter det lite otäckt, men jag kan tänka mig att det smakar gott!
SvaraRaderakram
ingela