måndag 17 augusti 2009

i mitt lugna rum

kan jag känna harmoni och tillfredsställelse när jag går in i.
I mitt vita rum går ingen annan, ingen stökar till, smular ner slänger kläder eller papper.
Ingen annan i familjen har någon direkt anledning att vistas där så det är nog anledningen till att det ser ut som det gör.. var sak på sin plats

som ni kanske ser så har jag nytt bord här inne, och ett par söta stolar därtill.
Här sitter jag ibland vid datorn med, vid skrivbordet som skymtar.
ohh vad jag gillar mitt rum...jag gillar ordning.. och det känns så bra att åtminstone ha ett rum i huset som aldrig blir riktigt stökigt.
ccgggggggggggggggggggggg
Vet ni... jag är i en liten bloggsvacka.. ja faktiskt..paus?, skriva?, visa?.. har jag något att visa och skriva.. tryter orden, glädjen, orken...
Visst har jag märkt att antalet bloggbesökare har minskat på min sida, stirrar jag mig blind på det, ska det få styra om jag ska blogga eller ej.. har intresset falnat..jag är så dålig att skriva kommentarer som jag var så himla duktig på förut.. tiden finns just inte till.
Bloggen är ju som en trädgård.. den vissnar och mår dåligt om ´man inte vattnar och sköter om
Vem är jag att mäta mig med andra, det ska jag ju sluta med,
trodde jag hade gjort det för länge sedan
bloggen ska vara något lustfyllt och en källa till det kreativa och positiva, just det ska jag få in i min lilla skalle.. .positivt, kreativt, positivt, kreativt, positivt, kreativt, positivt, kreativt..
ja faktiskt.. kanske har jag kommit en bit på väg.. bara genom att skriva det.. här på bloggen och tänka orden i min hjärna.. man kan nog formatera om det där uppe..joo jag tror det
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
♥kram från en svaggig♥
A-C

27 kommentarer:

My Lovely Things sa...

Hej Vännen!!
Vet du skriv när du hinne roch könner för det..
Just nu hinner jag mest leverera inlägg..men inte besöka alla..Ja tänker kommer de överge mig nu?..ja ja..jag finns på bloggen och i bloggvärlden när tiden och lusten finns..
Det måste få vara kravlöst..Annars funkar det inte..
Blogga när det passar dig vännen..
Ps..va underbart med ett eget rum..det skulle jag vill ha..
kram anna

annashusidingtuna sa...

Men ett sådant underbart rum du har!!!
Svaja inte du har en superfin blogg!
Kram Anna

Anonym sa...

Inte stirra på hur många kommentarer eller besökare du får. Man måste ju ta allt i sin egen takt, det är bara så annars blir det ett ok och det ska ju bara vara roligt :)

Jag har gjort lite inlägg i sommar men har inte haft tid att vara runt till alla och svara på kommentarer och det märks direkt på att man får färre kommentarer tillbaka.

Det kan man ju förstå, folk vill ju ha respons.

Fast nu när semestern är slut och det blir höst får jag mer tid till sådant och tar igen det....

Du visar alltid mysiga bilder och har en sååå mysig blogg

Kram Lena

Hannis sa...

Fina du!
Gör det för din skull!
När du vill och har lust.

Folk kommer och går, i bland har man tid att fixa och greja och kan skapa ett inlägg,i bland inte.
Men det är väl ok?
Det viktigaste är ju att det är roligt och tillför energi!

Du har ett fantastiskt hem!
Och ditt egna rum!

Kram Hannis

Kerstin sa...

Heisan

Så deilig å ha et rolig rom som er ditt...nydelig er det...
Ang besøkertall, blogge , vise og skrive..
Dette går litt opp og ned for de aller fleste tror jeg..
Hvorfor blogger vi?
jeg koser meg på bloggen din..og hjemmet ditt er en drøm å beøske hver gang...

Håper du fortsetter...

Masse klemmer kerstin

Vita små hjärtan sa...

Härligt rum i allra vitaste vitt!!!
Kram Agnetha

LantlivsAnette sa...

Ohhh ditt ljuvliga vita rum, vet du, jag ler nu för precis så är det med vårt gästrum, det är MITT rum, ordning o reda, bara vackra saker ingen som rör och stökar till..hii..hii..
Du, man bloggar i den takt man känner för, ta det lungt, blogga då du har tid och lust...men det är alltid så himla kul att kika in här ska du veta !!!
Du, fota växthuset vet jag, det har vi inte sett på länge, hur går det, har det stannat av nu när din man har skadat ögat? eller är det klart...
Ha det gott vännen
Kraaam Anette

LantlivsAnette sa...

Du, jag hoppas att din mans öga nu är ok, att det inte värker och gör ont, jag tänker ofta på det...tänk vad fort ens liv kan förändras...men i alltihopa så måste man ändå vara positiv, han lever ju..eller hur ?
Kraaam

alegni sa...

ta det lugnt, a-c, bloggen ska inte kännas som något tvång. man bloggar när man känner för det själv, inte för att tillfredsställa sina läsare. antalet besökare beror nog bara på att det varit sommar o folk har prioriterat annat under den...ja, förutom jag då ;)
ha det gott i ditt vackra rum!
kram
ingela

StrandviksVillan sa...

Lyckliga dig som har ett eget rum... Det vill jag också ha! Här är jämt stökigt överallt och jag trivs och mår bäst om det är någorlunda ordning omkring mig.

Du skrev så bra här, tror många känner igen sig. Man har sina svackor då och då, men sen kommer inspirationen tillbaka, så ge inte upp bloggen!!
Har märkt att när jag skriver inlägg bara för att jag känner att jag måste, så finns inte den rätta känslan där, det blir bara platt.

Lycka till och sköt om dig!
Kram Ann-Christine

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Du som har så mycket fint att visa och skriva! Men jag förstår precis hur du känner... När man har hållit på ett tag så känns det som man inte har något att leverera... man har visat det mesta, och det går ju inte att "värka fram" ett inlägg...
Så man måste ta det i sin egen takt, och blogga när man känner att inspirationen finns...

Ditt fina gästrum är såå vackert, och visst är det skönt med ett rum som är lugnt och harmoniskt!

Kram
marie

Hem och Lycka sa...

Underbart rum och så skönt att få ha det i fred! ;-)

Bry dig inte om att titta på antalet besökare, tänk istället på de som återkommer och som vill läsa din fina blogg. Och tänk på att sommartid, den varma tiden är det färre vid datorn. Det ökar snart igen när det blir kyligt igen!

kram Mia

SussiLi sa...

Hej!

Så härligt rofyllt du har i ditt vita rum...det är så riktigt att man har nått ställe som man slipper plocka, städa efter andra...att få ha ett eget rum och få njuta.

Bloggen skall vara något för dig och att få ta del av det är både roligt och stimulerande.
Det får inte bli några krav, att man mår dåligt utan bloggandet skall göras när det passar dig och inte tänka på vad andra vill att man ska uppnå det till.
Det verkar så många som har sådan ångest över detta och det är synd.

Jag ser det mer som en dagbok för en själv att gå tillbaks till och är det några som vill delta och läsa den är det bara possitivt.

Vill jag inte skriva några inlägg så gör jag inte det utan det måste bli helt kravlöst och att läsa din blogg och andras är bara roligt...en del kommenterar man och en del läser man.

Hej från Anneli...SussiLi...

Lindas Vita Lantliv sa...

Du tog orden ur munnen på mig...*s*

Känner precis likadant just nu, kämpa på...tråkigt om du inte ville fortsätta mer :(

Kramar i massor!

Lisas torp sa...

Vilket ljuvlig rum du har och jag förstår precis - ett sånt som bara är till för just DEJ! Åh, så fint du har gjort!

Ja du, det där med svackor har vi nog alla ibland. Men bloggen är ju till för det positiva i livet (känns det som för mej iaf). Ibland har man mera att berätta och ibland mindre!
Du har ju dessutom gått igenom en hel del jobbigt sista tiden, så känn inget tvång - skriv när du har lust! LÄtt att säja, men jag tycker du har en jättehärlig blogg och njuter av dina inlägg!
Kramar
Lisa

envilsenloppa sa...

Hej Kompis !
Jag känner som du och undrar ibland vem skriver jag för egentligen !?!
Jag tror att nu finns det så himla många bloggare som bloggar om liknande saker så alla blir mätta , det finns inte tid att titta in hos alla och ska man sen kommentera med då är det ett heltids jobb.
Jag har några favoriter som jag aldrig överger och som jag bara älskar att gå in hos , och du är absolut en av dem , så snälla stäng inte ner helt !!

Gå nu in ditt vackra lugna rum och bara va , jag kan sitta som spindeln Charlotte uppe i en takvrå och sjunga sälla visor för dej ;-)


Love/Lotta

A home far away sa...

Men visst är det så att man ska blogga för sin egen skull (låter lite kaxigt av mig, jag har ju just precis själv lärt mig det)och du rummet ser verkligen helt ljuvligt ut o skönt att få ha en egen vrå!

Ha en fin dag
Kram Gunilla i Singapore

Hem och Harmoni Marie sa...

Din blogg tillhör en av mina favoriter, så fortsätt du i samma stil!
(alla känner nog så här ibland men då kan man alltid pausa lite så kommer lusten och glädjen tillbaka)

Kram Marie

Maries Pysselblogg sa...

Härligt med ett eget rum!

Vitt o Vältummat sa...

Vilket underbart rum! Bloggtorka drabbar alla. Jag skrev nästan varje dag i början men nu ser jag att det blir ungefär var tredje dag. Se bloggen först och främst som en dagbok för dig själv. Fast det är ju jätteroligt att få kommentarer förståss:-)
Kram/Åsa

Anci sa...

Hej !
Du har ett drömrum. Vitt och vackert.

Jag tycker att det verkar som om många verkar ha hamnat i en bloggsvacka efter sommaren. Du är nog inte ensam om det. Och du fortsätter väl blogga, hoppas jag :)

Kram till dig

Anonym sa...

Fortsätt att skriva... för din egen skull. Som en dagbok. När det passar dej. Då blir det roligt igen.

Kram Eva-Mari

Annas skattkammare sa...

Hej Ann-Catrin! Så fint det är i ditt rum! Skönt att ha ordning och bara ha ett rum för sig själv.. det kan jag med nu när vi är 2 pers på 7 rok! =) Ditt rum och ditt hem i allmänhet är en inspirationskälla för mig och jag hoppas verkligen att du fortätter att skriva.. men det är ju viktigt att man mår bra av det, jag tänker att jag gör det bara för min egen skull, för att jag tycker att det är roligt och jag gör inlägg när jag känner för det- inte ska man känna någon press att kommentera heller! Man har ju fullt upp i perioder.. I sommar har jag haft fullt upp och har inte hunnit kommentera så mycket men jag kikar alltid in och läser förr eller senare!
Kram /Anna

essemia sa...

Skulle jag titta på kommentarerna på min sida så skulle jag sluta skriva varannan dag. Ibland blir det många, ibland inte så många. Men jag skriver inte för att få kommentarer, jag skriver för att jag tycker det är kul. Och vill någon sen läsa och titta och ev lämna en kommentar så är dom hjärtligt välkomna. Och din blogg är väldigt inspirerande, bara så du vet det!!
Och ett otroligt fint rum har du alldeles för dig själv. Tänk om jag kunde få mitt rum så rent och fint, haha.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Anonym sa...

Det är lätt att stirra sig blind på besöksräknaren och antal kommentarer. Jättetokigt för bloggen borde vara en källa till glädje och inspiration utan en massa krav. Mao skriv det du känner för och när du har tid och lust. Du har en härlig blogg som ger stor inspiration för många. Härligt vitt rum du har. Kram Sofia

shabby shic sa...

Jag följer din blogg men har aldrig skrivit ett inlägg förut. Jag ser fram emot din blogg varje gång jag startar datorn.
Bloggen är en bra inspiration till hur jag vill att det ska se ut i mitt hem.

Va skönt med ett eget rum som ingen ställer upp i.

Kram Maria

Johanna * personliga namnsmycken, silverringar,skyddsänglar sa...

Personliga namnhalsband och silverringar med valfri gravering, vackra skyddsänglar, unika budskapsringar mm. hittar du på http://item.blogg.se

ALLTID GRATIS FRAKT och leverans på 2 dagar!