måndag 12 april 2010

perfekta..no no

Inte särskilt ofta men någon gång ibland gör jag egna grissini.
Så lätt, gott och också väldigt dekorativt.
jag tycker också de ska se så där knaggliga och inte alls perfekta ut.
I en burk i köket kan de stå där och man plockar fram efter behov till soppan eller pastan..
jag brukar toppa mina med olika örter och flingsalt.



Just de här var toppade med blå vallmo och flingsalt.
nnnnnnnnnnnnn
Vaknade til en grå och disig morgon i Stockholm, här i östra svealand har vi inte haft det där toppenvädret senaste dagarna, ja förutom igår då.. solen kom fram och värmde så skönt, vi gräddade våfflor till lunch och avnjöt det på altanen... härligt!
men idag ser det segt ut..men kanske fram emot lunch får vi hoppas solen orkar bryta igenom... vi behöver det.
Kram
A-C

9 kommentarer:

Mamma C sa...

Jag har oxå bakat grissinipinnar för ett tag sedan. Det är mycket gott till soppa eller någon röra. Men även som dekoration i en burk som du har dom. Ha en solig och bra dag.
Kram mamma C

Vitaspetsgardiner Godis och Praliner sa...

Oj vad gott det ser ut!
Nu blir jag verkligen sugen på att baka.Här i Västerås skiner solen och värmer..Hoppas solens trålar kommer att nå dig också under dagen...

Ha en bra dag
♥ kram♥

Villa König sa...

Great pictures!!! Hugs Yvonne

Nostalgi och Rosor/ Linda sa...

Åhhh de ser ju både snyggt och gott ut.. Mmmmm flingsalt på muummms... Snygg burk också..
Kraaam Linda

Hem och Lycka sa...

Mmm, jag har velat testa så många gånger men har inte kommit mig för. Ser så goda ut!

kram Mia

Annas skattkammare sa...

Hej A-C! Mums så goda de ser ut! Jag skulle nog knapra i mig alla inom en dag.. ;) Hoppas ni får bättre väder!
Kram /Anna

Its a house sa...

Såg goda ut! Nu blev jag sugen på att baka grissini och en smarrig soppa, mums!

Huset vid ån sa...

Mums, dom såg väldigt goda ut! Vilka fina o inspirerande bilder du bjuder på! Vårkramar Therese

Sally och jag sa...

Underbart vackra grissinis! Och vilket fint kök du har.

Kramar från
Sally och jag