fredag 4 januari 2008

Lite snöbollar tack!!

Ja jag vet..det här är ingen hundblogg..och kommer inte att bli heller...men goa vänner idag får ni stå ut med lite bilder på snöprinsessan Britta, vår lilla vovve fullkomligt älskar vinter, Ja jag som är hennes matte tycker att hon är helt bedårande.. Här kommer några bilder från morgonpromenaden.. hon har jagat snöbollar i minst en halvtimme här.Mot hennes vilja har hon en tjocktröja på sig..hon är som en trotsig treåring när man ska klä på henne...men det fastnar kopiösa mängder av snökockor under magen och väldigt jobbigt att tina upp när man ska in igen . Ylva, vår lilla naken fis tycker snö är blä!! när hon gjort sina behov får hon komma innanför min jacka.där sitter hon och tittar på Britta som flänger omkring...nej tacka vet jag sommaren säger Ylva.Britta är 3 år och blandning mellan shih-tzu och bichon friseTjocktröjan är vårt eget märke "Hippa Hundar" likaså det urtjusiga halsbandet som knappt syns!
Igår bakade jag små mini cupcake..kanske något grälla i färgen..och jag hade inte så mycket olika strössel hemma heller.. men man tager vad man haver. de var faktiskt riktigt goda och saftiga trots sin litenhenhet.



Kan bara meddela att det bara finns tre stycken kvar...hmmm jamen de är ju så små!!.. och jag som trodde jag var trött på sötsaker...nej nej efter ett par dagar så är jag på"t igen!!

Psst! I skrivande stund håller jag på att måla om en möbel...kan ni gissa färgen??. har tagit en före bild..och imorgon kanske en efterbild...sen ska ni få se hur det blev

Jag vill önska er en härlig helg...kan ni fatta hur fort tiden går...fredag igen!!!

Kramar A-C





41 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken söt hund! Min hund som är en tax måste ha jacka på sig ute, annars får han ont i ryggen. Muffissarna ser ju super smaskiga ut! Fy, så frästande!

Karin i Villa Grå sa...

Klart att du ska lägga ut bilder på godingen, hon är hur söt som helst! Och hennes hundtröja är bara så läcker - snacka om att klä sin vovve med klass! Me like!

Jag har funderat så länge på om vi ska skaffa hund. Det är nästan alltid någon hemma och jag vill ju ut och gå (hur kul är det att gå själv, utan mål? Inte kul alls), det finns gott om plats i huset och framför allt vår äldsta dotter är helt hundgalen. I somras var vi till en uppfödare och tittade på dansk-svenska gårdshundar, jag är lite sugen på en sådan. Men en vit bullterrier vore inte heller fel... Om maken får bestämma blir det en rottweiler eller en rhodesian ridgeback. Det är en viss skillnad i storlek :-)

Dina cupcakes ser SÅ GODA ut! Helt ljuvliga pastellbakverk att sätta tänderna i! Efter julen var det frukt och grönt som gällde. Idag gjorde jag en chokladkaka med ett tjockt lager glasyr och mumsade på..! :-) Jag menar, det finns ju gränser för hur duktig man orkar vara *ler*

Kramar, Karin

Solsjö - Under en vind sa...

Klart vi vill se dina lilla snöälskare!!! De är för söta! har vänner med en i samma ras (tror dock att det är en tredje ras också...) han är svart och vit iallafall, väldigt busig och glad hund!
Ska bli kul att se vad du målar nu!
Cupcakes ser goda ut, min dotter hade blivit tokförtjust i dessa färger! (hon är fem...)
Ha en skön helg! Kram!

Metteflette sa...

For en herlig hund! og kakene!!!! Skjønner godt at de ble spist med en gang! De er jo helt Martha Stewart :-) God helg til deg!

alegni sa...

vilken mysig lurving ni har! tur att nån gillar snön ;)
åh, jag svimmar nästan av kakbilderna! jag tror aldrig jag varit så sötsugen som efter denna jul (som om jag lidit brist på sött, vilket jag absolut inte gjort!).
jag tror du målar i rosa!
kram
ingela

Karin sa...

Åhh så söt hund ni har och jag tycker bara det är kul när bloggare visar bilder på sina fyrbenta vänner. :) Lustigt att den ena gillar snö så mycket medan den andra inte gör det. Själv tycker jag det ser rätt mysigt ut på era bilder. Så gott det ser ut cupcakes. Jag gör ett allvarligt försök att leva nyttigt men det suger i godistarmen. :) Ha en härlig helg! Kram Karin

Lisas torp sa...

Ja, du vet säkert vilken jag menar - en "prinsessa" finns där...:-)!

Så härligt med snön och vovven!
Åh, du de små sötsakerna - så läckra bara att se på, men jag skulle nog inte heller nöja mej med det!:-)

Spännande med ommålningen! Väntar med spänning!!

Kram
Lisa

NICOLINAS BONING sa...

Hon är ju alldeles bedårande den lilla godingen.
Jag förstår att dom "grälla" mini cupkaken är slut...dom är ju så frestande söta med sina härliga färger;-)
Kramar/Birgitta

Elisabet sa...

Så söt hon är ..Jag vet hur det är med långhåriga hundar i snön..jag har en bichon havanais o en coton de tulear,två små vita , dom älskar oxå snön , o är det plusgrader blir dom som snöbollar av allt som fastnar..
Tilde

Hanna i Det stora grå huset sa...

Ska bli spännande att se din möbel! Slår vad om att den blir brun eller grön... ;-)

Jag är personligen en kattmänniska, men när jag scrollade ner och såg din lilla vovve så log jag. Så söt!!! Älskar tröjan också!
Förstår att en nakenhund ogillar detta väder!

Superfina cupcakes! Har du utbildning i sådant?

Kram Hanna

Nygammalt sa...

Mums så gott! Tror att jag råkade norpa den siswta ;) Vad duktigt du är som bakar så fint.

Voffsen ser ju för bra go' ut! Tur att han har sån fin och värmande tröja.

Fina saker du visar i köket, kul när det är "hemmagjort" också, då blir det ju mer speciellt.

Trevlig helg!
Kram.

MiaMaria sa...

Datorn är med måste bara lite....
Vad nyfiken man blir på vad du har målat.....

Söt vovve. Klart vi vill se.

Ha en skön fredagskväll!
Miamaria

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Jag som inte är hennes matte tycker ändå att hon är alldeles bedårande lilla Britta ,gu så rar !! Vad är det för ras ?
Jag blir oxå väldigt nyfiken på Ylva , varför får inte hon vara med på bild ?? Vi hade en Golden förut som var helt galen i snöbollar , men han fick så ont mellan tårna när det var snö , han skulle behövt haft små mockasiner då .
Jag kan ta det där två urgulliga cupcaksen som är kvar .... eller har de oxå försvunnit nu ;-)
Ha en riktigt skön helg !
Kram / Lotta

stina sa...

Gullig hund du har ! Vilka små söta muffinsar...kan förstå att det bara blev 3 kvar! kram Stina

Blommiga Karin sa...

Vilken söt liten flicka med fin tröja och allt=)
Dina små sötsaker ser oxå goda och fina ut!Jag har en utmaning åt dig om du vill på min andra blogg.
http://karinsblommiga.
tradgardsblogg.se

Gry sa...

Smaskens...

Å,va avis jag blir på din snö...Jag är säker på att min Charlie (mellanpudel) skulle ha toklekt i den fina nysnön :-)Han blir också helt full i snö och med tovig päls som resultat, så jag väljer att ta på honom lämplig jacka när det regnar/snöar ;-)

/Kram Gry

Anonym sa...

britta- sicken karamell *fniss*
för att inte taaala om dina cupcakes, stod lustigt nog i affären och tänkte att "jag ska minnsan baka såna däring häliga färgglada muffins" sen kom jag på att jag inte riktigt vet hur man gör med glasyren å så :S

please tell me!

=)

Kathys Home sa...

Å vad härligt det där såg ut!!!Tycker absolut att våra små familjemedlemmar skall få vara med på ett hörn... Jag har klätt på min lilla hund Skruttan i en liten jacka min väninna har sytt i Rosa förstås, hon är inte överförtjust hon heller men vad gör man inte när det ser ut som det gör nu...igår när vi var ute i nysnön blev hon alldeles förskräckt tror inte hon har fått vara ute i snön överhuvudtaget förr faktiskt..men hos mig får hon minsann vara ute i alla väder..;)) Har du ett eget märke på hundprylar? Som du säljer?? Å herregud vilka underbara cupcakes sen då....jag som bara skall äta grönt!!!!Du e då en suktare minsann det rinner snålvatten här när jag tittar på bilden..hua..har bestämt mig för att vara duktig här ikväll, där jag sitter...men det var inte lätt. Vi höres tjingeling//kat Å du jag e ledig hela helgen..jätteskönt..

Staket & Designkonsulterna sa...

Vilken fin vovve, våran Hampus är också en blandning av Bichon frize och Tzu. De är för goa och mysiga. Var kommer eran hund ifrån ?... vår kommer från Mariestad. Det är verkligen inte kul när dom går ut med full av snöbollar som fastnar i tassarna.Hundtröjan är för snygg...
Ha nu en underbar mysig helg.

Åsas Kammare sa...

Vad söt hon är med all snö i ansiktet! Tröjan är ju jättefin, men jag vet inte vad hundar tycker om kläder då jag har mest erfarenhet av katter...

Dina små cupcakes är ju ursöta de med!

Poppins sa...

Så härligt med snö! Här har de lovat lite snö men än så länge är det bara iskalla vindar.
Så lilla vovven gillar snö... hon ser för söt ut!
Ha en härlig helg! Ser ut att starta bra med godiskakor.
kramar

Skatan sa...

JÄDRAN vad de där ser goda ut!! Sitter här och känner mig lite kvällshungrig...och så visar du de där...hm!

Trevlig kväll : )

Ann-Sofi sa...

Gulligt!
Ulla stutsa runt i snön idag hon verkade tycka det va kul... gammeltanten (9år) tror inte hon gjort så förut(;
snö i skägget och hela overallen.
Vilka fräna muffins dom va säkert goda.

Mvh annsofi

Annika sa...

Vilken underbart söt hund och tröjan var ju bara hur snygg som helst =)
Och de frestande muffisarna skulle man inte tacka nej till =)

Trevlig helg/Annika

Anna - På landet Mot skogen sa...

Jag älskar din lilla vovve, uj så söt hon är :) Och namnet är urcharmigt, som en liten tant (har haft en älskad släkting som burit det namnet dessutom)!
Min hund älskar också snön, jag hade med lite busbilder hos mig igår... Hon är dock inte en så gullig liten hårtofs som din sötnos :)
Cupcakesen ser delikata ut, inte svårt att förstå att de har en strykande åtgång!

Smått och gott hos Lina sa...

Vilken sötnos! Och vilka sötsaker! Mums!

Ha det bra!

Allis sa...

Hej!
Britta är jätte fin i sin tröja och lilla Ylva är det ju ett måste att ha "kläder" på......
Givetvis måste våra "käresta" få några rader i Bloggen, iallafall får mina fyrbenta det, jag har för tillfället 4 varav 3 vackra flickor bor hemma hos mig. Den "lilla pojken" bor hos sonen.
Vilka underbart vackra bakverk.....nästan så att man vill ha dem kvar och inte äta upp dem......förstår att de smakar gott!!
Må så gott och ha en skön lördag!
Kram E

LantlivsAnette sa...

Nämen vilken söt liten Britta !
Det är sååå roligt att se andras hundar när man har en själv..
Säljer ni hundgrejer eller ?
Jättefin tröja hon har på sig...

Ojj..vilka små söta bakelser du har gjort...man blir riktigt imponerad.
Och nu blir man ju allt bra nyfiken på vad det är för nåt snyggt du målar...
Kram Anette

Katarina sa...

Så coola hundar du har, Britta är ju ursöt !!
Du får gärna visa bilder på dom , så det så :)
Hur har du samvete att locka med dina läckra cupcakes ??
Jag blev sååå sugen nu, ler*
Dom är ju otroligt söta , förstår att dom även var goda , hihi*

Ha en trevlig helg och jag är jättenyfiken på vad du har målat

Kram Katarina

Lilla Blanka sa...

Åh vad söt hon är lilla Britta!!!
Vi vill jättegärna se bilder på henne även om det inte är en hundblogg såklart :)
Sedan måste jag säga att du är en hejare på att göra läckra cupcakes...!
Kram
Mia

faster atta sa...

Nu blir jag nyfiken, de underbara små bakelserna, har du samma recepttill dom somtill vanliga stora muffins? De ser så underbara ut, måste ju liksom prova....

Bodil sa...

Det där såg smaskigt ut. Dom var säkert pyttesmå...
Mina två hundar är heltokiga i snö men tyvärr har vi inte fått något av den varan ännu. Bara iskalla vindar från norr. Brrrr!!!
Önkar en skön helg!
Kram

Unknown sa...

Jamen jag vill ju se bilder på Ylva också! Från vilken uppfödare kommer Ylva?
jag var sugen på en nakenfis innan jag skaffade Syrran och Solbritt = två yorkshireterriers.
Syrran, knappt två kilo, avskyr kyla men Solbritt är som en yster kalv i snön.
:-)
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Staket & Designkonsulterna sa...

Den andra bloggen är från min butik, jag har en del kunder från olika städer som vi har gjort gardiner till och det är tanken att jag kommer att fylla på med olika gardinmodeller,lite kläder som man kan beställa av oss om man vill. Ha en fortsatt bra dag och många kramizzar, Annelie.

Anonym sa...

Snygg liten dam du har. Tröjan var kanonfin,fast jag kan ju förstå att hon inte vill ha den på.Är man hund så är man.Det såg smasken ut med cupcakesen.Nu blev jag sugen på att baka.
Tack för din kommentar, det känns i alla fall att jag inte e ensam om att ha diskbänksterrorister.
kram ewa

Kathys Home sa...

Hej igen, har varit inne på hemsidan å det var verkligen fina kläder och en urtjustig dotter....Hoppas det kommer att gå bra för dem. Du får jättegärna skicka mig lite bilder du kan maila dem på drevkat@spray.se Fick du min adress någon gång? Eller lyckades jag ej med det mailet heller måntro...Ha det vi hörs snart igen..//kat

n o r d i n g å r d e n sa...

Nej men vilken bedårande Britta, hur söt är det möjligt att vara!!?? Och vilken fin tröja hon hade på sig, ert eget märke? Va spännade! Och dina bakelser, är du konditor eller, så himla vackra och säkert lika goda!!! Trevlig helg! Mari.

Anonym sa...

hihi tack för receptet, ska absolut ge mig på att göra cup-cakes nån dag! om än kanske inte lika fina som dina =)

Karin i Villa Grå sa...

Vet du vad, det är DIN blogg som är ett säkert kort! Det är ALLTID fina bilder och härlig text här, jag tror inte att du skulle kunna göra ett trist inlägg ens om du försökte!

Min man är 1,92 så det kanske är därför han vill ha en stor hund? Men en lång man med en pyttehund är ju bara sååå sött, det är lite som stora pappor med små, ömtåliga bebisar - man bara smälter..!

Dig önskar jag en underbar fortsättning på helgen! Jag har en stor imperialsäng som måste målas men hey, jag är lat av naturen och det är därför jag inte har börjat ännu... *ler*

Kramar, Karin

Anonym sa...

Jösses vilka smarriga cupcakes!! Förstår mycket väl att det bara finns ett par stycken kvar!! :)
kram!!

Dubbelörn sa...

Vilken underbar vofsing!! Supergo!

Vi har ju dvärgschnauzrar som också älskar snön. Tack o lov är den ju renare här på landet än den vi hade i stan *ler*.

Kramar