onsdag 20 februari 2008

Jag... en vindflöjel

Jag måste erkänna en sak...så där lite i förtroende... jag är en vindflöjel... en sån där som vänder sig efter hur vinden blåser.
Jag är velig... lättpåverkad, och lättövertalad.
Jag skulle ibland önska att jag hade riktigt egen smak... kan bli så grymt imponerad och avundsjuk på människor som verkar ha hittat sin stil.... och den håller i sig... år efter år...
Jag däremot...jag tar in allt, lyssnar, tittar... och så blir det gärna något lite likt det alla andra har.
jag är inte den som sticker ut.
Nej istället är jag lite som den grå massan..som en vindflöjel...följer jag stilar och modet... som det är nu... och en annan vår, en annan sommar är det andra saker som jag gillar... och kan för mitt liv inte förstå hur jag kunnat tycka om det som var på modet för ett par år sedan... jag följer likt en vindflöjel..hur vindarna blåser....
Likadant kan jag bli så attans avundsjuk när jag lyssnar på folk som verkligen har hittat sitt drömjobb i livet..man riktigt ser hur de brinner för det..och hur duktiga de är..och inte verkar de längta till något annat!!!
Vad ska jag göra då när jag blir stor... jag har provat på massor...och inte vet jag om jag funnit DET ännu... svårt att säga... hur vindarna blåser så att säga...visst är jag nöjd just nu. eget företag..och visst har det varit oerhört stimulerande att arbeta som pedagog.... men är man en sökare så är man... och en vindflöjel!!!

Just en vindflöjel!!!

Nej det är inte jul...men kostar amaryllisarna 10 kr... ja då är inte jag den som bangar:
Och visst är den lite vårlik...vit och skir..

Jag knipsade av den och satte den i min lilla söta kanna jag köpte på Englandsresan...
ja då blir det verkligen vårlikt!! Min underbara mamma var på Ulriksdahl härom dagen...en nyhet var vit mårbacka.
Så vacker och den andas vår. iI krukan från "Bortom Bergen" står den i uterummet och tronar Ni får inte tro jag är deppig eller så...nej då...det far så mycket tankar och saker i mitt lilla huvúd..ibland skriver jag ner...och..ja nu får ni läsa lite...kanske är någon likadan... lite sökare så där...fast man är så vuxen man kan bli...
Dorthe...min fina bloggvän.. känner inte dig men din blogg, en doft av danmark älskar jag, och dina fina texter... ja det känns som jag känner dig lite faktiskt när jag tänker efter.. det är bara för att du är du...och delar med dig..både när du är glad och ledsen.
Jag önskar så att forstätter på något sätt med din blogg... när du känner att du orkar!!

Och alla ni där ute... tänk på att det man skriver berör...både på gott och ont!!!
KRAM A-C
Ett litet tillägg så här framåt kvällskvisten... Dorthe har fått så mycket respons.. hon kanske börjar blogga igen... i varje fall om man läser hennes inlägg nu på eftermiddagen!!! Yippie..

54 kommentarer:

Radhusdrömmar sa...

Det är så sant det du skriver att det känns som att man lär känna alla som bloggar lite grann.
Jag känner igen mig lite grann i det du skriver, jag är en vindflöjel i perioder. Ibland är jag väldigt bestämt och vet vad jag vill, men ibland är jag så himla osäker på mig själv. Och jag är likadan vad gäller jobb, känns inte som att jag har hittat det jag brinner för ännu.

Ha en bra dag!!!
Jättefina bilder som vanligt!

Kraaaaam Johanna

envilsenloppa sa...

Hej du underbara sökare !
Jag sällar mig till din lilla vindflöjelskara ..tror mig ha en stil ...men inte ... men däremot är jag tvärsäker på vad jag tycker om ;-)
Sörjer oxå Dorthe , blir så egoistiskt ledsen när underbara bloggare lägger ner .
Underbara bilder visar du , vit Mårbacka , snygg !!
Hoppas du är piggare idag och inte snubblar lika mycket på tangenterna som inne hos mig igår ;-)
A whole Lotta Love

chatrine sa...

Det blir litt sånn med oss tror jeg, vi har lett for å bli dratt med av vinden!
Nydelige blomster, riktig så vårlig:) Nydelig med hvitt! Å nå venter jeg på våren, når jeg ser dine bilder:)
Ha en kjempefin dag!
Klem:)

Änglahem sa...

Sökare känner jag igen, MEN nu är det slut med!!*tvärsäker* Återkommer alltid till det gammaldags och vita så nu är det slut på sökeriet!!! Det är så jobbigt att hålla på och måla om hela tiden!!!*fniss* med tanke på mitt totala hjärnsläpp vad det gäller vardagsrumstapeten!

Visst är det tråkigt med Dorthe, blev så ledsen igår när jag läste hennes inlägg!! Vad är det för olyckliga människor som gör så? För visst måste det vara så att de är avundsjuka och kan inte må så bra när det måste vara så fruktansvärt elaka!!

Ha nu en skön onsdag du sköna vindflöjel!!!

kraaamaar
Ulrika

Sofia K. sa...

Hej!! Åh guud vilket vackert hem du har! Väldigt inspirerande blogg, valde att lägga till dig bland favvo-nät-sidor på en gång på datorn. Jätte kul också att du skriver vars du hittat och fyndat saker och ting, delar med dig av smarta tips och trix. Tusen tack! Hit kommer jag igen efter lunch för att titta mer. ;) Kram.

Pernilla sa...

hej hopp här kommer jag!!

hihihi...jag är precis som du.Fast mitt vindflöje drar på som attan.Det flyger väl snart av taket...*LER*
Ena stundeb ska man ha det strikt å minimalistiskt.tills nästa inredningstidning...visar något annat.fast jag tror jag funnit min stil nu.romantiken har alltid legat för mig.Fast i lagom måtta.Orkar inte hålla på att dammtorka å så...eller orkar...jag hinner inte.Men det är ju skillnad på att ha det stökigt å snuskigt...hihihi...
Jag har beslutat att vara hemma med barnen så länge det är möjligt.vi försöker klara oss på en lön, å mina bakverksinkomster.inte det lättaste men allt går om man vill.Semester å så blir det ju inte så mycke av ändå när man har 5 barn.Men lite turer till Liseberg, sommarland å så blir det ju alltid.

Kram Pernilla

Philura sa...

Vilken bra beskrivning, vindfllöjel, skönt att höra att det finns fler som jag. Vet egentligen inte fortfarande vad jag vill bli fast jag har utbildning och yrke....fast det kanske är bra...man blir inte lika låst, vi är fria att ändra oss..

My Lovely Things sa...

vad bra du skrev..visst påverkas man....
Jag känner att jag har hittat hem..vitt är hem för mig..vilken ro och frid vitt ger mig...

Ja , jag hoppas ox att Dorthe kommer fortsätta blogga..en jätte go människa...
Så vacker pelargon...jag har köpt 6 pelargonier på vår ica i dag..de var inte så fracka men de tar sig snart..6 st för 40 pix inte illa va..de får flyya ut till våren..
Ha det gott kram Anna

Mamma Millan sa...

Hej..spelar väl ingen roll om det är jul eller ej...amaryllisen är ju lika vacker ändå!!!O kannan du hade till...helt underbar!!!

Ja, jag är med lite så...följer med vinden...lite splittrad med!!!
Kan ju likso m aldrig bestämma mig!! Först var det gammalt o massor av vackra ting...sen byggde vi om..då började jag förvandla hela huset efter det morderna stuket!!..men nu när man läser alla mysiga inreningsbloggar så vill jag åter ha gammalt o vackert..börjat ta fram mina undanstuvde vackra ting!!

Ha en härlig dag!!
♥Kram Millan♥

Carina sa...

Vad bra du skriver, visst känner jag igen mig. Jag har ändrat om många gångar härhemma, men i grunden har jag alltid tyckt om det gamla, lantliga. Men en period skulle det lantliga bara vara furu och ett tag var det mycket gamla ekmöbler och nu vill jag bara ha vitt igen. Däremellan så har jag provat en massa färger på tapeter och det ena med det andra, men det är väl så att vi förändras och tycker om att pyssla hela tiden. Jag blev ledsen igår när jag läste Dorthes inlägg, synd att det alltid är nån som ska förstöra med elaka ord.
Härliga bilder du visar, kannan är ju bara för söt!
Ha det gott!
Kram, Carina

Anonym sa...

Jag är som du med vännen.. tro inte du är ensam om det.. Det som jag gillar idag har jag tröttnat på redan inom ett halvår.. Så fruktansvärt ombytlig att jag nästan bli matt på mig själv..
jag har ingen rak stil som jag följer heller när det gäller inredning.. Jag har sånt som jag tycker om just nu, och blandade stilar är det med ofta.. men det är väl så att det är MIN stil helt enkelt.. :o)

ha en toppen dag nu snäckan!

kram

Nettan sa...

Åh vad jag känner igen mig, lite av en vindflöjel jag med...jag är väldigt bestämd, men vet aldrig vad jag vill & det bara snurrar runt i huvudet. Har inte heller hittat något jag brinner för, har gått långtidsjukskriven i snart 7 år, men nu känner jag mig bättre och har bestämt mig för & börja jobba igen, men med VAD är den stora frågan?? Kan ej va kvar på min gamla arbetsplats, jobbar som USKA, då jag har SLE=Bindvävs- Reumatism & det sliter på kroppen....Just nu vill jag så mycket, men det blir bara fel...
Blir så " avis " när man ser alla andra bloggare som verkar ha hittat ALLT, bra jobb, snyggt hemma...
Men man ska väl inte tänka så.. ;0)
Man är ju INTE mer än människa..
*********************
Hoppas det ordnar sig för DIG.. !

Kram Nettan

Anna sa...

Ja du man är ju lite av en vindflöjel själv tycker jag! Visst har jag en stil jag gillar men kan gärna anamma flera, och önskar att jag hade möjlighet att byta stil lite då och då! Jag har inte heller hittat drömjobbet, och undrar fortfarande vad det är! Du är inte ensam:)

Så vackra bilder du har tagit! Amaryllisen är underbar och bilden på bordet med mårbackapellisar och kandelabern är helt ljuvlig!

Ha en härlig dag!

Kram
:)Anna

ALEGNI sa...

det är precis som om du skulle beskriva mig! skönt att höra att vi är fler som inte kan bestämma oss :) dyrt blir det också i längden då man nästan alltid är inne i en förvandlingsperiod...
ha det gott!
kram,
ingela

LantlivsAnette sa...

Hallo !! Ojj jag har inte hunnit med här..skulle ju kommentera din fina toa...ojj så gullig o fin..inteilla när tjejerna målade om då ni var borta..!!!
Och du..en vindflöjel är vi nog alla lite till mans..det kommer ju nya stilar och saker hela tiden,även om jag fallit för den lite antika stilen så vände boken Franske stemninger upp o ner på mitt liv..wow..kände jag,nu har jag hittat hem...nu i allafall känns det helt rätt i mitt liv..fransk lantstil..med mycket vitt...
Ha det så bra vännen Kram Anette

Vita tankar sa...

Visst är det så, visst är det så...Du är absolut inte ensam om att känna dig splittrad när det gäller inredning. Själv irrar jag fram och tillbaka som en iller mellan olika stilar och hittar nog aldrig hem. Det finns för mycket vackert och jag vill ha allt! Å andra sidan så heter det ju att "ombyte förnöjer"...
Ena dagen älskar jag mitt jobb, andra dagar undrar jag om det är värt det...
Jag tycker så mycket om att komma in till dig och se hur du har det och i mina ögon tycker jag att du har en helhet i din inredning samtidigt som det är så mysigt och hemtrevligt.

Kram Linda

Bella sa...

Vi utsätts för så stark påverkan hela tiden att man ifrågasätter sig själv och det man gillar. Innan ett nytt mode lanseras tänker man, de där vida byxorna eller platåträskorna kommer å jag aldrig att ta på mig... men så en dag står man där och tycker man är fin! En form av hjärntvätt skulle jag tro, man vänjer sig sakta men säkert. Jag är 41 år gammal eller ung och har fortfarande inte bestämt mig för vad jag vill bli, är också egen företagare. Jag gör idag allt som jag vill göra, lite spretigt men jag trivs. Jag tror det är hemligheten, att trivas med det man gör och inte tycka att dagarna bara går...
Pelargoner är ljuviga, så och Amaryllis oavsett årstid!
Kram Bella

nilla sa...

När jag läste det du skrivit så var det som om du använde mina ord! Känner alltså precis som du, jag tycker faktiskt att det är lite jobbigt att vara så föränderlig som jag är, å jag tröttnar så fort å dyra ting som jag köper..Komer vi aldriga att ändra oss, kanske dags att gilla läget o försöka se det positiva i det hela. Ser du nåt?:-)
Kram Nilla

Willewira sa...

Vet du vad, jag tror vi alla är lite av en vindflöjel...
Tittar vi inte alla på andra och jämför oss alldeles för mycket. Jag tror den stora procenten gör det.
Men, du är medveten om det och då har man kommit långt. Ser man sina brister finns det en chans att kunna ändra på dem.
Tänk dem som tror de är perfekta..de kan ju inte ändra något de inte ser..

Vit mårbacka...så fin!! Amaryllisen också. Det gör väl inget att det inte är jul längre...Den är så vacker..

Och du har så rätt...vi ska tänka på vad vi säger och skriver. Det finns ingen anledning att såra någon. Bättre att hålla tyst.
Men jag tror Dorthe har ändrat sig...och det är jag glad för. Det skulle bli tomt utan henne i bloggvärlden...

Önskar dig en skön kväll!!

Kram Willewira

Guldkant På Livet sa...

En vidflöjel är vi nog alla, mer el mindre! Om än jag inte är det i min personlighet el åsikstmässigt men följer trender gör vi nog alla, se bara på alla strutar och påskägg! Man påverkas helt enkelt, inget ont i det, i komb med detta har man säkert en lite egen personlig stil också! Och det har du! Så makalöst vackert och stilsäkert! Snygg vit märbacka i vacker kruka och miljön överlag! Snyggt du satt amaryllisen i den vackra lilla kannan! Ska kolla in hos Dorthe och se vad som har hänt... Ha det gott, Mari.

Doften av vanilj sa...

Håller med vindflöjel är vi nog lite alla....
Vad härligt med den vita pelargonen. Jag hoppas att det är ok att jag har länkat till dig?/Kram

Kathys Home sa...

Hej Vännen! Tack för kommentar, jaadu jag tror inte jag hämtat mig än efter helgen som varit. Men visst är det kul när det händer något eller hur? Så du är en vindflöjel du? Ja, så kan det ju vara ibland för var å en tror jag..du är EJ ensam..*ler* Jag älskar amaryllis å hade nog fyllt mitt hem med dem om jag hade hittat dem för en tia...jättevackra!!
Ha det gott..kram kat

Home & Clothes Design sa...

Jag kan nog känna som du ibland...man vacklar med olika stilar i olika perioder i ens liv. Ju äldre man blir känner jag att man inte vill ha för mycket färg runt omkring som blir för oroligt utan jag vill gärna ha lite lugnare toner så man kan varva ner lite...jag är en som har mycket på gång nästan hela tiden och behöver en lugnare ton i hemmet för att kunna hamna i rätt balans.

Om du är sugen på att göra något annat eller vill komplettera med det du har nu...har jag något kul som är både roligt och spännande som du kanske skulle vilja veta mer om.

Du kan gärna skicka e-mail till mig så berättar jag mer om du vill...min e.mail är annelie@hc-design.se

kramisar från mig / Annelie

Snäckornas sjö sa...

Jag tror att de flesta har en vindflöjel i sig...ibland mer och ibland mindre. Man blir ju påverkad av andra, på gott och ont!

Är också en sökare av mig...men jag försöker att se det som något positivt. Man är nyfiken och vill prova på saker. Och man blir klokare när man går på nitar ibland.

Vacker, underbar pelargon!!! I dag har det varit riktigt vårväder här och jag har plockat fram mina övervintrade pellisar. Den där porslinshuvan (?) på bilden med Mårbackan...blev kär i den, såååå ljuvlig!!!

Kramar

Evelina sa...

Så sant så sant det du säger! Jag har också alltid undrat vad jag ska bli när jag blir stor... Nu har jag att jobb som jag VERKLIGEN gillar och vill fortsätta med. Men mina andra jobb jag haft förut har jag också trivts jättebra med. Det är svårt att ha för många saker man tycker är kul ;-) man kan liksom inte bestämma sig då.

Underbar pelargon btw. Jag längtar tills min verandra blir utröjd igen så jag kan fylla den med mårbackor.

Gammalt & nytt sa...

Jag är precis som du. skönt att höra att det finns fler som jag.Känner alltså precis som du,mvh irene

Vårt lilla hem sa...

Hej vännen!

Det är så härligt att läsa vad du skriver, vad du än skriver om, och det är så roligt att du delar med dig, det blir personligare utan att bli för personligt. Och jag känner igen mig, kan nästan känna mig lite avundsjuk ibland på att en del verkar så sjukt säkra på vad de vill, från små saker till stora. Jag trivs med mitt jobb men känner att det är något där ute som kallar på mig, men vadå? Och när det gäller hemmet så går det i perioder, ibland känner jag mig helsäker och nöjd och ibland är allt bara så veligt och jag kan aldrig bestämma mig :)
jag tror dock att de flesta känner så och tycker så om varandra.

oj vad jag babblar!

Ha nu en fin kväll! Och tack för alla vackra bilder!

Kram! Jenny

latara sa...

Ombytlig, rastlös och vindflöjel... Vännen, du är VÅG! ;-)

I know, för jag är lika hopplös själv *erkänner* Velig, obeslutsam, ombytlig, flyktig, lätt uttråkad och så vidare i all oändlighet. Dessutom är jag gift med en annan Våg *ler*

Kram på dig!

Karin

Stämningsfullt sa...

Hej!
Jag håller med... Men det beror ju på att det finns så mycket fint att inspireras av!
Vilka fina blommor! Amaryllisen ser verkligen vårlik ut :)
Hoppas du har en bra kväll!
Kram.

me and alice sa...

Hej Skruttfia!
Inte hör väl du till den grå massan. Du som har det så mysigt o personligt hemma. Fast ibland kan vi nog höra dit allihop som tex. går på att köpa allt nytt som kommer till alla butiker...
Godnatt på dig A-C! Nu är det dags att vila min stela nacke några timmar. kram /Susanne

Hanna - Den vita skolan sa...

Att vara en vinflöjel är det ju inget fel på...tänk vad många fler intryck och ideér du ska ha i ditt huvud. Underbara bilder.
Ha de gott
kram

MiaMaria sa...

uHejsan!

Vackra blomster och amaryllisen är ljuvlig...

Sov gott!
Miamaria

Tonje sa...

Det blir slik at man føler man kjenner personene bak bloggene etter å ha lest og kommentert over lengere periode,og det er så koslig at man kan bli kjent med folk både i nord og sør...

Er nok mange som har det slik som deg at de følger moten og ikke helt har funnet sin egen stil...

Smått och gott hos Lina sa...

Känner så väl igen mig i vad du skriver. Min man brukar skämta, när jag far omkring med vit färg över hela huset, att snart ska väl allt målas rött hihi Och visst har han rätt i att jag är väldigt ombytlig. Även om jag trivs kanon i min vita inredning nu. Samma med jobb, trivs gör jag... men vad ska jag hitta på nu då? Skönt att höra att man inte är ensam om det.
Underbar pelargon du köpt, och amaryllis är ju alltid fint!
Kram Lina

Karin A sa...

Som många andra kan jag konstatera att du inte är ensam och att jag känner igen mig. Jag försöker vara "stark" och försöker hitta mig själv men samtidigt är det skönt med människor som inte måste sticka ut, ha en egen stil osv (självklart är det inget fel att inte vara en vinflöjel :). Finns inget självändamål med att visa det - alla är vi ju ändå olika på insidan.

Härliga bilder! Tänk vad vårlig en amaryllis kan te sig i en mer vårlig miljö. Härligt med pelargoner! Ha en fin torsdag! Kram Karin

husnummer30 sa...

En sån fin kanna! Vill genast åka till England på shoppingtur - man hittar så mycket fint där!

Ha det bra! //Jill.

me and alice sa...

Hej solstrålen!
Hi, hi... Ja min gubbe är känd på många ställen...
Är riktigt avis på din fina vita mårbacka.
Längtar tills vi kommer närmare sommaren. Då brukar jag ta en tur till alla härliga trädgårdar, zetas, Rosendals mm..
kramis Susanne
ps. Ikväll ska jag och Alice på afternoontea i Majsans affär(Lavendel och romantik)...

Liten Bod sa...

Det är väl inte så konstigt att man snurrar runt, när man bombarderas med så mycket intryck hela tiden som vi gör. Är man då lite kreativ, så tar man nog in mer än andra tror jag. Jag håller med andra talare här, att jag vet vad jag gillar, och återkommer gärna till det lantliga/gammeldags/vita. Inte utan utflykter... Någon dag när jag repat mod ska jag visa upp vårt arbets/gästrum som är en kvarleva från värsta Tricia Guild-perioden. Limegrönt och kornblått... Kram, Tina

Anonym sa...

I många länder är faktiskt amaryllisen just det - en vårblomma :D

Nostalgi och romantik sa...

Du är inte ensam om att vara vindflöjel! Vi är många sådana...
Man blir ju påverkad av allt runt omkring och modets växlingar osv.
Men jag tror att det ska vara så...för hur skulle det se ut om man var benhård på allting! Då blir det ju ingen förändring!
Pratade en gång med en kvinna i en väskaffär...Hon berättade att när en man kommer in och vill köpa en plånbok, för att den gamla gått sönder...så vill han ha en precis likadan plånbok igen! Men...när en kvinna kommer in och ska handla då vill hon ha något helt annat än vad hon haft förut... så vad vill jag ha sagt med det... Jo, att utan oss kvinnor, vindflöjlar, (kanske vissa män också?) osv, så stannar världen... Så jag hoppas det blåser vidare!
Kram
Marie

I en röd liten stuga med vita knutar... sa...

Vilka fina blommor du har inhandlat =)
Att blogga ger en många nya bekantskaper och det är jättespännande att möta nya människor tycker jag.

Jag är oxå lite som en vindflöjel, svänger lite fram och tillbaka i vinden.

Ha en bra dag,
kram Annika

Anna sa...

Hej igen!

Tack för snälla kommentarer om min väggtext! Jag hade printat ut receptet på vanligt papper och försökte kopiera över texten på väggen med kalkerpapper. Gick mindre bra eftersom väggen var skrovlig men jag gjorde så gott jag kunde i alla fall!Sedan fick jag fylla i lite fritt och kolla på förlagan, så det blev som det blev:)

Ang tradera så vann jag skålarna för 40:- och frakten gick på 71:- så totalt 111:- blev det! Helt klart tycker jag att det var prisvärt!

Kram
:)Anna

ljuva hemmet sa...

Vilken bra beskrivning på vindflöjeln.
Underbart vacker kanna med en Amaryllis..
Man blir helt sjuk av allt fint du visar:-)

Jessan sa...

Jag är också en liten vindflöjel och har haft svårt att hitta min stil,men jag tror jag har börjat hitta den mer o mer och det är skönt. Underbara bilder du visar som vanligt! Så mysig toan blev! och kakfatet med kupa! Och amaryllisen! Önskar dej en fin torsdagkväll! kramar Jessan

Åsas Kammare sa...

En sådan söt liten kanna! Ljuvlig tillsammans med den vita amaryllisen...

Vindflöjel, ja det kan ju vara positivt att man är flexibel - så ser jag det! Men egen stil har du tycker jag, för det är alltid så hemtrevligt hos dig "även" om ditt hus är fyllt av vackra saker! Du får till det så fint! Jag tycker att det blir opersonligt hos många som följer trender och så men hos dig finns även trivsel!
Vad ska man göra när man blir stor?? Jag vet ej heller, men det borde innehålla något man älskar att göra...
Ha det gott!/Åsa

Designe sa...

Kan erkänna att jag oxå är lite vindflöjel ibland..dessutom så gillar jag många stilar...gustavianskt, lantligt, allmoge, shabby chic, marint osv...så det kan vara svårt att hålla stilen hemma :)..men då blir det ju personligt oxå! Sen så tycker jag man blir så positivt inspirerad på bloggarna och man blir ju inspirerad att måla vitt osv...jag tycker det är bra att få lite press på mig så jag får nåt gjort av allt jag vill!..försöker hålla min egen stil..jag tycker man känner när man ska köpa en sak om den känns rätt hemma eller inte. Oftast ser det ju så fint ut hos nån annan men den personen kanske har en helt annan stil och ska jag föra in den saken hemma hos mig passar den kanske inte alls. Gällande jobb så har inte jag heller hittat mitt drömjobb än..jag tycker ditt låter kul ..catering..gillar att laga mat och piffa med mat! Oj, va långt det här blev:) Ha en fin helg! Kram

Liten Bod sa...

Hej igen! Urnan kostade 199:-. Det tyckte inte jag var så farligt. De hade fina små dosor i silvermetall också, och lite konstgjorda växter mm. Jag kom aldrig ner på undervåningen pga Sigge, där har de möbler osv. Ska kolla mer en annan gång. Var inne på Good Morning Co också, men där var det dyrt. Riktigt dyrt... En doftpåse för 225 kr är inte riktigt min melodi, speciellt som man kan sy en själv! Kram, Tina

Vita tankar sa...

Hallå!

Ja visst är det en dregel-affär ;-)
Näpp, huset köpte jag på ett ställe i Knallerian som heter "10 rum", de hade 30% på allt och sådant gillar vi.
Bra att du har länkat...;-)

Kram Linda

Majas mammelucker sa...

Halloj!
Jag håller med .. vindflöjel är vi nog alla,men det är skönt att höra att alla är lika...
Vilken söt liten kanna och vackert mad en vit amaryllis ..
Fin mårbacka jag längtar till att sätta ut alla pelargoner..nu vill jag ha vååår.
(Är det ok att jag länkar dig)
Hade jätte bra!!Kram Maria

Kalkstenssommar sa...

Hej A-C!
Det är alltid så roligt att hälsa på hos dig. Jag bara älskar din den här texten. SKÖNT, UNDERBART, ÄR DET SANT; så tänkte jag under tiden som jag läste. Vi är alltså flera "vuxna" som inte har fattat att vi är det och bestämt oss. Eller behöver man inte det? Ja, tusen o åter tusen tack för att du lättar ditt hjärta!

Det gav mig massor av ångestdämpande lugn!

Kram L

Under en vind sa...

Vilka fina vita blomster och den vita kupan!!! Like it!

Visst har man tankar som går....om både det ena och det andra!

Blev också så glad då jag såg att Dorthe fortsätter! Tycker att många däreute känns som vänner, många bättre än andra som man träffat i det verkliga livet. Vissa lär man känna och umgås med bara för att man hamnat på samma jobb eller i samma skola. Här på bloggen hittar vi varann för att vi har samma intresse! oavsett ålder eller var vi bor, så har vi något gemensamt trots att inte alla delar samma smak. Gemensamt för oss är ändå att vi gärna delar med oss, vi tar in inspiration från andra och vi gillar våra hem!

Ha det gott, kramis!

Jes/Vita villa vila sa...

Hej du goa rara A-C... Alltid lika underbart att få ta del av dina inlägg & tankar!

En sökare har du här också...men jag brukar tänka att målet är ingenting...vägen är allt ♥ så det finns ju en bra anledning att aldrig sluta söka...

VIT Mårbacka låter ju helt gudomligt... ska genast elta upp hi hi :) Måste ha massor av!!!

Stor kram! JES

Inredningsfanatiker sa...

Hejsan!
Ja, du jag tror att jag hajar vad du menar känner igen mig i endel. Detta med drömjobb tex, jag är velig på det sättet att mitt drömjobb är att öppna en egen inredningsbutik men jag gör det inte. Nej, för att alla säger till mig att det inte skulle fungera i våran lila stad som redan har två, och masion på domus.... pust... orkar inte argumentera men det är ingen av de butikerna som har det så som jag skulle vilja ha...ler
Ja, ja iallafall så gör jag inte något åt min dröm. Visst är det jobbigt att inte kliva ur den grå massan ibland.... Ja, nej detta blev för djupt nu på morgon kvisten,... Hoppas att du får en go helg! Kikar in sen! Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Poppins sa...

Jag tror att vi alla är vindflöjlar till och från. Det gäller allt, från inredning till mer allvarliga livsfrågor. Tror inte att någon verkligen till hundra procent vet vad de vill och arbetar målinriktat. Hoppas inte i alla fall för det låter lite tråkigt. Och jag tror man mår bra av att influeras och insprireras av andra lite då och då. Du inspirerar mig!
kramar