torsdag 22 november 2007

Adventskalender

Har precis börjat göra i ordning Adventskalendern jag köpte på "Vita Hem". Än är det några småsaker att slå in..men som sagt det är ju ett tag kvar innan "lucköppning".
Visst är den fin! Nu har ju jag tre "barn"...i varierad storlek, varav den MINSTA är 13 är. Men det hindrar ju inte att när julen börjar närma sig blir man barnsligt förtjust i klappar. Jag skulle inte ha något emot att få öppna ett litet paket varje dag fram till julafton. Men nu är det på min lott att jag är MAMMA och då är det JAG som står för det. (tycker att det är superkul att pyssla så inte mig emot). Eftersom dom är tre bliir det till att ta ett paket var tredje dag.... Hm nu blir väl vovvarna avundsjuka..ska jag göra en till dom också..nej där får gränsen gå, de får lite extra leverpastej i torrfodret, någon måtta får det vara!!!

2 kommentarer:

Kathys Home sa...

Hahaha, här hemma är det bara lilla vovven som blir bortskämd..min yngsta blir ju 18 om 2 veckor så nu är det slut på kalendrar här hemma...men som du säger, jag avstår nog adventskalendern för lilla vovven..även om jag måste ha nån att få skämma bort litegrann märkligt eller hur...;))

Åsas Kammare sa...

Vilken fin kalender. Det är så roligt med ett litet paket varje dag fram till jul!