onsdag 5 december 2007

Ett dockskåps bekymmerTänk att det aldrig kan sluta regna...nu är det igång igen. Det är så tröstlöst

Jag vill tacka så oerhört mycket för alla fina och gulliga kommentarer på min sida..ni kan förstå att det värmer..blir så glad. tack snälla!!!

Tvätt och tork kom..oh så härligt!. Nu tvättas det som aldrig förr här hemma, tänk vad man kan glädjas åt litet.

Jag har ett litet dilemma.. som ni ser på bilden har jag ett vackert "dockskåp". Ett dockskåp som kommit från min sambos mormor.

När barnen var små hade de det i sitt rum..vi har haft nallar, små söta dockor, små dockmöbler, böcker..ja allt man kan tänka sig.

Vad skulle ni ha i skåpet?. ska jag ha det i badrummet med fina handdukar och vackra tvålar..., det är inte så särdeles stort.. hmmm kan inte bestämma mig alls.. jag slänger ut en fråga till er.. ni alla som är så fanatstiskt duktiga att göra vackert i era hem, arrangera och dekorera.
Det enda är att det inte får se plottrigt ut.. HJÄLP MIG GÄRNA!!

Ha en härlig dag!

19 kommentarer:

Henna sa...

Så vackra möbler! Järnsängen är urtjusig och lilla dockskåpet är bedårande...Det skulle passa fint som en badrumsmöbel, samt så ser jag den som ett dockskåp...med en gammeldags inredning i miniatyrform...eller varför inte som ett nattduksbord...? Det finns hur många alternativ och möjligheter som helst..Eller så kan du ge den till mig ;-)
Välkommen åter!

Ha en inspirerande dag trots det "fina" vädret!

Nostalgia sa...

oioioi! Heldiggris!! Det var et utrolig vakkert skap!

Jeg hadde brettet(vikt) en del håndklær til pynt og lagt i stabler med tellekant. Funnet noen fine skåler i pressglass og samlet sammen noen såpestykker osv i dem. Det vil unngå at det ser "plottrig" ut... Smykker kan også ligge i skåler, så også makeup;)

Gleder meg til å se hva du gjør!

Pernilla sa...

Det skåpet pryder sin plats överallt! Men varför inte fortsätta att ha det som dockskåp. Det finns massvis med söta docksåpsmöbler att frossa i. Typiska vuxenleksaker, lite kul ska man ju ha!

Kathys Home sa...

Jättefin möbel...skulle vara jättefin i badrummet med lite fina handdukar i...det tycker jag absolut...Å så blev jag ju så sugen på dina lussebullar, jag tror tammetusan jag gör med pärlsocker jag med...skall baka på lördag då sonen fyller 18...(jag baka) hahaha vilket skämt men det blir nog bra...;))

Anna sa...

Vilket jättevackert skåp - helt bedårande. Ditt förslag om vackra tvålar låter jättebra tycker jag. Men det kan också stå precis var som helst. Vackra små likörglas eller nåt?

Ha en fin kväll!

Tingeltangel sa...

Vilket fint litet skåp. Jag håller med de övriga om att det kan passa till mycket. Vad som helst som är vackert och inte så skrymmande kan du visa upp i det söta skåpet.

Grindelunda sa...

Hejsan!
Vilket underbart skåp.Eftersom det inte är så skrymmande så kanske du kan ha det på lite olika platser beroende på humör och inspiration. Supergulligt var det i alla fall.
Mvh/Gunilla

Latara sa...

Himmel vilket vackert dockskåp! Det är så vackert! Att ha det i badrummet med vackra tvålar och handdukar (bara vita, kanske?) är en utmärkt idé. Du får väldigt gärna visa resultatet när det har kommit på plats och fått sitt innehåll, det ska bli spännande att se.

Kram, Karin

Latara sa...

Hej igen!

Är det okej om jag länkar till dig? Jag tittar ju så gärna in här i tid och otid :-)

Kram, Karin

Goa, skåne sa...

Hej...jag kan ta detta lilla dockskåpet om du är lite trött på det...och liksom känna efter vad som blir bäst...*thi,hi*
Det är så gulligt...*suck*
Tror också på att det skulle passa bra med lite handdukar, tvålar pressglas och dyl.
Du kan ju, börja med det..kanske!
Kramar till dig och önskan om en trevlig torsdag!
Goa

purple sa...

Vilket sött skåp!

SKATAN sa...

Oj så mycket fint! Var du skall ha den? Överallt!! Om du inte hittar någon plats tar jag den gärna ;-)

Som svar på din fråga, ja självklart, det är bara roligt om du vill länka. Jag länkar tillbaka och hoppas att det är ok?

Kram!

Nicolinas boning sa...

Vilken vacker järnsäng...suck... och dockskåpet som är så ljuvligt bedårande.
Det går som sagt var att det till mmycket. kan du inte prova dig fram tills du känner att nu blev det rätt...
Kramar/Birgitta

linnea-maria sa...

Hejsan
Vad kul att du kom och besöktem mig och lämnade en kommentar. Vad vackert hem du har! Hit kommer jag igen, var så säker ;)
Ditt dockskåps problem: Åh jag skulle nog behålla det som docksåp med gamla dockskåpsmöbler i. Det är otroligt vackert i allafall. Eller så skulle jag ha småpryttlar i det som tål att visas och som man är rädd om, gamla böcker, fint porslin, skört fattigmanssilver osv. Och arrangera det så att besökare blir ståendes. Lycka till! /linnea-maria

Designe sa...

Ett sånt vackert skåp! Frågan är ju vilket rum det ska hänga i?!..fina dukar och kökshanddukar skulle ju va fint i skåpet, kolla in bilderna på Carin&Carls sida (carinochcarl.se)..de har fina tyger i sitt stora skåp! Kram :)

Poppins sa...

Vilket fantastiskt skåp! Men förstår ditt dilemma för man kan vad som helst i den. Passar till allt.

Jes/Vita villa vila sa...

Vilket underbart dockskåp!
Å så sött. Jag skulle nog ha det i ett badrum som sagt med lite fina burkar, tvålar & kanske ett litet olivträd :)

Hoppas du får en finfin helg! Kram /Jes

älskar sött sa...

Vilket underbart skåp!!!! Lyllos dig...Jag älskar dockskåp, känns mysigt och lite magiskt! =)Jag hade inrett det med vita dockskåps möbler i lantlig stil och lite små kransar....Möblemang finns fina på indiska! Lycka till! Många kramar Malin

"M" sa...

Oj vad fint och mysigt du har....vackert...mvh M"