fredag 22 februari 2008

Varm, Glad

När jag började blogga... precis i slutet av november 2007...hade jag ingen aning om vad det innebar. Och när jag då på ca 2 minuter skulle komma på ett namn..för så fort gick det... när jag bestämde mig...vad kom jag på.... tänkte nog inte så bra tror jag... FINTHEMMA.....varför ska jag alltid vara så snabb med allt... kunde jag inte kommit på något mer romantiskt eller så...nej då..men det är sånt man får leva med när man som jag är född ivrig
I början när jag kommenterade inlägg..ja då var de rätt korta...ju längre tiden lider så blir de längre och mer personliga...och samma med de jag får på min blogg...
Varm och Glad... det blir jag varje dag...ni är fantastiska, roliga, eftertänksamma, kunniga och ni är NI!!!
Jag är så himlans glad att jag började med bloggeriet..nu får jag ju "träffa" er varje dag..vi kikar in till varandra.. "snackar" en stund... det är härligt.. Idag känner jag mig Varm och Glad. De här kopparna köpte vi för ett par år sedan på ett underbart fik som heter Åstugan och ligger utanför Nyköping.. sagolikt är bara förnamnet för detta ställe..som jag varmt kan rekommendera om ni har vägarna förbi

Den lilla mjölkkannan kommer från Bruka När jag var i butiken Vita Hem för någon vecka sen hade jag den lilla plånboken med mig... så det blev ett litet te hem i påsen.. och vem kan väl motstå denna.. "surrande bin och sockerdricka". De hade andra underbara också...men just nu i skrivande stund kommer jag inte på en endaste Att ha en sån här färggrann tekanna är inte riktigt likt mig... den köptes på REA i London för ett par år sedan. Den har nog i ärlighetens namn bara använts ett fåtal gånger. men nu när jag tittar på den så blir jag rätt glad faktiskt.. en liten färgklick!!.

Fredag igen... vad dagarna springer iväg... har det med åldern att göra eller snurrar allt fortare och fortare.
Helgen kommer att gå i festens tecken... kalas..och sen en härlig middag med mitt gamla jobb... vi träffas en gång per år på ett närbeläget värdshus...äter och umgås... ska bli så kul!!

Ha det så bra och var rädda om varandra!!

Kramar Ann-Catrin

55 kommentarer:

Anonym sa...

hejhej! ja visst är bloggvärlden fantastisk?? du o jag har bloggat ungefär lika länge, och jag kom inte heller på något fyndigt namn när jag skulle välja. man får leva med det, huvudsaken är ju att vi får utlopp för all inredningslusta. Vilka fina muggar du visar, väldigt söta. Jag har ett te från samma märke, som jag köpte i julas. det smakar som jul och heter så gulligt som "värm ett fruset hjärta". Gott så det förslår.

ha en underbar helg. Kram sara

Vackrare vardag sa...

Så mysigt du skriver! Nu blev jag alldeles varm inombords:) Det blir jag alltid när jag är inne och besöker dig. Och glad! Tack för det!

Ha en trevlig helg!

Lyckofröken sa...

Varm, Glad, vilka härliga ord. De talar för sig själva liksom.
Kul att kika in på din fina blogg!
Kram A

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Ann-Catrin!
HAr du inte bloggat längre än så? För mig känns det som du är en av blogg-veteranerna ! JAg började ju själv i december, och det känns verkligen som du är så van... Vet inte hur jag ska säga dt rätt riktigt... Men det är bara positivt ska jag säga dig!
Tycker att namnet på din blogg är riktigt bra, det är enkelt och talar om precis vad det handlar om! Inte behöver man ha en massa romantiska namn, även om de också är bra många gånger. Hihi, säger jag... Det stora grå huset... Fniss, det låter ju väldigt spännande... :-/ Det finns ju en anledning till namnet förutom att vi bor i ett stort grått hus. När jag var barn och bodde här så kallade alla mina barnkompisar mitt hem för det... Så det är ett speciellt namn för mig även om det säkerligen låter trist som 17 för er andra...

Jättefina muggar du visar, och kannan är kul! Speciell också om den är köpt i London... Då ger den ju minnen med!

Ha det gott, du är gullig du!
Kram Hanna

Hanna i Det stora grå huset sa...

Jag ber om uräkt för den taskiga stavningen.... Något sekreterarjobb lär jag då aldrig få...Brådis att skriva och brådis att få iväg det...
Kram igen

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hej!!!

Visst är det kul att blogga.Tänk vad många härliga människor man hade missat om man inte började att blogga.
Du skriver så härligt å mysigt.Och inte nog med det du har det ju så fint hemma...så du har ett mycket passande namn.som sagt min mamma är helt överväldigad av din blogg/hem.Ja jag oxå naturligtvis.hihihi....

Ha nu en underbar helg, för det ska jag ha.mina stora gullungar kommer idag å det ska bli så kul.Det var en överraskning...

Kram Pernilla

Karin i Villa Grå sa...

Jag gillar namnet på din blogg för det är ju precis vad det handlar om - ett rakt språk i ett vackert hem! :-)

Visst är det roligt att blogga! Men det tar tid..! Livet har en förmåga att komma emellan dessutom.

Glad och varm är vad man blir när man tittar in hos dig! Du inspirerar! Dessutom är du personlig utan att på något sätt bli påträngande. Me like! A lot!

Yes, jag är en spröjsanhängare så det blir fuskspröjs i vårt köksfönster. Måste bara övertyga maken om att det blir bäst så... Tror att jag ska ta på mig nattlinne och gummistövlar, det gör säkert susen ;-)

Ha en bra helg, Ann-Catrin!

Kram, Karin

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Bloggvärlden är så fantastisk!
tror att man blir beroende.
Tack för att du gör oss glada.

Mvh irene

Anonym sa...

Javisst är det härlig stämning i bloggvärlden - för det mesta iaf och en gullig kommentar kan faktiskt lyfta en dyster dag! :D

Anonym sa...

Det är helt fantastiskt det här med bloggandet.Tror att det är positivt ur många aspekter.Du får ventilera känslor tankar, utbyta ideer.Vara glad ledsen o va den du just är just då/nu.
Du får feedback tillbaka blir bekräftad.
Vissa bloggar fastnar man givetvis mer för, man känner igen sig.Tycker att din blogg är fantastisk och besöker den varje dag.
Hörde på radion om en ung tjej som började blogga när hennes bror förolyckades och dog för tre år sedan och hur det hade hjälpt henne i sin stora sorg.
Varm o Glad det hoppas jag alla ska få vara.Helläckra muggar.
Ha en skön fredag
kram ewa

me and alice sa...

Hej goa A-C!
Tänk att vi aldrig träffats. Ändå känns det som vi känner varandra, lite i alla fall och jag tycker du verkar vara just "varm och glad". Det hade verkligen varit ett passande namn på din blogg...
Muggarna är bara hur mysiga som helst. Det cafeet måste jag besöka i sommar. Pappa har lantställe mellan nyköping o trosa.
Hoppas du får en härlig helg med gamla arbetskompisar...
Vi hade det jättebra hos Majsan i går. Har gjort ett litet inlägg om det...
kram på dig goa tjej!
/Susanne

Jessan sa...

Blir alltid varm och glad när jag tittar in till dej! man känner sej välkommen....precis som när man kommer innanför tröskeln till en gammal vän som precis har tänt eld i kakelugnen och dukat med te o bullar framför brasan...ha en underbar helg du goa! Kram jessan

n o r d i n g å r d e n sa...

Så mycket FINT du visar igen! Och just FINT hemma är ju vad du har! Namnet passar perfekt och är tilltalande, man lockas att kika in till en sådan blogg...Ja visst är inredningsbloggvärlden fantastisk! Man får så många vänner,även om jag har många goa vänner tidigare så är ingen direkt intresseard av inredning som jag är , men här får man ju utbyte och respons av samma tokar! : )

Tekannan var ju bedårande med katten på! Och särskilt passande nu om våren, vilken mysig färgklick! Och duka upp teet i den runt påsk kan ju inte bli mer passande! Vilka fina muggar du har köpt och den tesorten lät verkligen god, surrande bin och socekrdricka..Ha en mysig och festlig helg nu då! Mari.

Vårt lilla hem sa...

Jag håller med dig fullständigt, bloggandet är superkul och det är så roligt att "träffa" så många likasinnade!

Och alltid lika varm och glad blir jag när jag besöker dig och ditt fina hem! Fint hemma är verkligen ett passande namn, kunde iinte blivit bättre :)

Ha en riktigt fin och skön fredag i solen!

Kramkram! Jenny

Radhusdrömmar sa...

Hej!
Du skriver alltid så bra och mysigt!
Ja visst är det kul med bloggandet, jag började ju också nästan samtidigt som du.
Jättefina muggar och så gillar jag Bruka kannan :-)

Ha nu en toppen helg!!!

Kram Johanna

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det stämmer så bra det du skriver! Man har ju fått lära känna så många härliga människor genom bloggandet, och så har dom samma intressen som man själv också...Kan det bli bättre! Även om man inte träffas, så tycker jag att man lär känna varandra lite mer för varje gång man är inne och hälsar på! Och det skojiga är ju att när man hälsar på så är det ju alltid någon hemma, eller hur?
Kram
Marie

Marie sa...

Varm och glad, precis så verkar du vara och det genomsyrar verkligen din blogg också Visst är bloggvärlden underbar, så många rara människor man har lärt känna. Jag har ju träffat en del på riktigt också, och det är så roligt varje gång att upptäcka att personen bakom bloggen är precis så där gullig som man trodde!

Mysiga bilder, gillade verkligen dina fina muggar!

Här hos oss blåser man nästan bort idag, hoppas att ni har bättre väder!

Ha en trevlig helg!
Kramar Marie

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Tjingeling!!
Men "Fint hemma" är väl bra..det är ju du liksom!!!
Känner så igen mig i det du skriver...att det fanns n sån härlig värld...o det fick inte jag reda på förrän i januari...snacka om att ha gått misste om massor!!
Nu är jag addicted!! Som en drog...kan säga att det är inte såå mäkta populärt hos maken!!
Även om även han börjar drabbas lite..ja vi är varanndras totala motsatser..för honom finns bara sport!!! Men vet du vad jag kom på honom med i går,,,jo läsa lantliv...han o inredningstidningar..har jag aldrig sett på våra 18 år i hop!!!!!Så kul är det allt!!

Vackra bilder dutar..villmed ha en bra kamera...får nog köra operation övertalning på käre maken!!!

Japp, ikväll blir det go mat o vin hos grannarn...lite singstar med kånske...ladda för morgondagens melodifestival!!

Ha en riktigt skön helg!!♥♥Kram♥Millan♥♥

Anna - På landet Mot skogen sa...

Fint skrivet :)
Ja, visst kan man bli både varm och glad av alla fina kommentarer och alla härliga människor man "träffar" via bloggen! Jag tycker att det är så kul för det känns som om man hittar vänskap med människor man aldrig skulle ha träffat annars! Inte bara pga avstånd, utan ålder, yrken mm mm... men nu möts man och finner delade intressen,intressanta synpunkter och omtanke där man knappast skulle ha väntat sig det annars, i "verkliga" livet... Ganska fantastiskt!

Din tekanna är härlig! Jag är svag för roliga saker med ett lite barnsligt uttryck, tycker det är mysigt!

Ha en skön helg!

C De-sign sa...

Hej
Som ny bloggare blev jag GLAD av att läsa vad du skriver i din blogg! Jag har känt mig som "Bambi ute på hals is"... men nu kan jag lite mer..man lär sig och så hittar jag ju in på alla dessa fantastiskt fina bloggar!!! Massor av värme, kreativitet och inspiration!! Vilken lycka! Tack för titten! Jag kommer igen!
önskar fin helg... fint hemma!!!

Evelina sa...

Vilka underbara muggar! Och det där teet lät ju bara så gott. Jag är ju en riktig te-maniac så det där får jag nog ta och leta upp någonstans.
Förresten är ditt bloggnamn jättebra tycker jag, du har ju det verkligen FINT, HEMMA hos dig :-)
Ha en bra helg!
Kram

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hellojs..måste ju bara skriva igen ...o säga TACK!! vad gullig du är!!!Blir så jätte glad!!!

Jag som faktiskt precis tänkte tvärtom , när jag läste ditt inlägg , du skrev att du gjorde allt så snabbt o bara tog något!!

Det var ju samma här..helt ny...visste knappt vad bloggar va...läst bara inån vecka...o fick för mig...en sån ska jag med ha..
snabbt hitta på ett namn för att få srarta upp...o vad tar man....ja...???Snabbaste man kommer på...fantasilöst!!!???

Men min blogg skulle handla om mig som mamma, det var så jag börja ...läsa på alltombarn.se

Men så ändra jag mig lite efterhand...o nu är det väl en salig mix!!!Men men, lite av min prägel....
annars tycker jag ju som du.....finns ju massor fint man kunde hittat på ju!!!!

men jag tycker om våra namn, både ditt o mitt!! Det är ju vi!!

ja, får nog bli att ta med lite kakor..annars äter ju jag upp alla!!

kram kram ha det gott;)

Maria sa...

Enkla, stilrena myggar - verkligen snygga!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan! Synes du har et flott bloggnavn... jeg har jo bare blogget i 2 måneder, og da jeg begynte var det tenkt som en ren hobby blogg, men så ble det interiør,hi,hi.... men så masse inspirasjon og glede å hente i bloggverdenen. Dine krus var herlige ,likeså din kanne med katt. Kjennes godt med farger på denne årstiden. Ha det festlig på kalas.
Klem

Anonym sa...

Instämmer, bloggvärlden är ett fantastiskt fenomen! Det enda som grämer mig är att det bara är några veckor sedan jag av en slump hittade in i den. Googlade efter en bild på murgröna och vips hade jag hamnat i en blogg. Har nästan slutat med inredningstidningar eftersom bloggarna är fulla med inspiration och verkliga hem, känns mer äkta än tidningsstylade. Jag bilar upp till Stockholm minst en gång i månaden och skall nästa gång passa på att fika i Nyköping. Till historien hör att jag fick medlemskap i "Lotta-bokklubben" när jag fyllde 40 år (älskade att som tolvåring läsa Lotta böckerna av Merri Wik eg. Ester Rignér) och Lotta hon kunde fika och just Nyköping är ju staden hon växte upp i, alltså extra kul med ditt tips för mig!
Vi är några stycken människor som handlar snabbt - jag kallas ibland för "fort och fel"...
Kram Bella

IKT i min vardag sa...

Om du inte hade hittat på det suveräna namnet "Fint hemma" så kunde du hetat "Varm och glad" för så uppfattar jag dig!
Älskar att botanisera bland olika tesorter och helst efter deras ljuvliga namn. Mitt senaste the heter "Mors lilla Olle"-ett blåbärste såklart. Lika roligt är det att köpa riktiga thebaljor att ha det i oxå!

Kram på dig!

NICOLINAS BONING sa...

Ditt namn tycker jag är alldeles perfekt till din härliga blogg!Den thekannan är ju inte smällfärgglad,utan den är mer åt den mildare färgskalan så den är helt OK i ett vitt hem tycker
jag;-)
Jag suckar av förtjusning över din fina och perfekt stylade lill-toa...måste snart ta itu med min MÖRKROSA...ryyys...så att jag inte får en chock varje morgon när ögonen börjar öppna sig!
Ha en skön helg och kram på dig/Birgitta
Pssst...hoppas att fredagsmyset blir av nu ikväll istället...

Änglahem sa...

Hej vännen,

Visst är bloggens värld underbar!!, Man träffar ju som du säger så många underbara människor, sådana goa härliga tjejer som du A-C!!! Glad blir jag alltid när jag hälsar på "hemma" hos dig i ditt vackra hem. Fint Hemma är ett utmärkt namn på din blogg! Jag är sååå glad att du fortsatte blogga annars hade det trillat stora krokodil tårar på Plejkas kind, ska du veta!
Hoppas att du får en mysig helg, och det verkar som du har goda förutsättningar för detta!!

Kraaaamaaar
Ulrika

Poppins sa...

hVälja namn till bloggen är inte det lättaste. Poppins var ganska självklart men kanske inte trädgård. För mig symboliserar trädgården mitt eget rum där jag botaniserar bland alla mina intressen. Då visste jag inte att det fanns massvis av trädgårdsinspirerande bloggar som heter trädgård... Men jag har aldrig haft för avsikt att ha fokus på min trädgård.
Som vanligt visar du massvis av fina saker, så jag tycker nog att namnet Fint hemma passar utmärkt.
kramar

me and alice sa...

Hej tjejen! Vill bara önska dig en mysig Fredag kväll. Nu ska barnen o jag krypa till kojs och mysa lite...
kram /Susanne
ps. Jag är lite avis på ditt växthus... Det är min dröm att ha ett...

Unknown sa...

Fina bilder och tänkvärda ord!
Här ska också kalasas i helgen, vi har en nybliven åttaåring i familjen.
:-)
Trevlig helg!
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Nettan sa...

Ojjj, trodde oxå du bloggat längre än så, det är alltid lika trevligt & titta in här, för man känner sig " lite " som hemma...
Och FINT HEMMA har du verkligen..=0), vilka fräna muggar du har...
Ha det gott i helegen..
Kram Nettan

Staket & Designkonsulterna sa...

Vilka underbara muggar...de måste vara riktigt goa att dricka ur.

Att blogga är hur kul som helst...det tar tid och man blir så sugen att kika in hos er alla nästan varje dag.

Ditt namn på bloggen passar kanon bra...så fint, mysigt och härliga inlägg.

Ha en trevlig helg / Kram Annelie

MiaMaria sa...

Visst är det en helt ny värld som öppnat sig sedan man börjat blogga....
Ditt namn är så bra...stämmer så bra

Trebvlig helg!
Miamaria

LantlivsAnette sa...

Gomorron !
Precis så var det när jag startade min blogg också..allt gick så fort,dottern satt här o hjälpte mig..och då ska det gå undan vill jag lova..
Men namnet är jag trots allt nöjd med..fastän det kom fort från skallen...jaa jisse hur det kan bli..men roligt har vi , vi bloggare...
Vilka fina muggar,och kannan var ju härlig !
Så du ska roa dig hela helgen..vad härligt !
Vi hörs sen då
Kram Anette

Caroline sa...

Jag känner igen det där med "vad man ska bli när man blir stor". Jag blir också avundsjuk på folk som verkar ha hittat det dem brinner för. Samtidigt som jag tycker att det är jättespännande det jag pluggar så grubblar jag över vad det ska bli av det. Man måste ju kunna försörja sig också. Ibland önskar jag att jag tyckte juridik, företagsekonomi eller teknik vore roligt. De yrkena kommer det ju alltid att behövas folk inom. Samtidigt så vet jag att jag måste läsa det som intresserar mig. Annars får jag jobba hela livet med något som betalar räkningarna men inte är stimulerande. Det bästa vore ju en kombination och jag blir impad när jag ser människor som lyckas kombinera nytta med nöje.

Kram

Caroline

ChatrinesLiving sa...

Heisann!
Ja det er så koselig i denne blogg-verden! Jeg liker også godt å vandre rundt og titte inn hos dere alle sammen:) Så blir man jo bare SÅ inspirert av alle fine bilder!
Nydelige kopper du har i dag forresten:)
Ønsker deg en kjempefin helg!
Klem fra chatrine:)

Anonym sa...

Nej nu börjar jag tro att du kan läsa min tankar, för jag sitter precis o tänker på att jag ska byta namn på min blogg, det var min man som la upp min blogg för snart 2 veckor sedan, och han sa: jaha vad ska du heta då? hade ju inte haft en tanke på att starta en blogg när jag vaknade den morgonen, och därför kom jag inte på någ bra, jag kommer troigtvis ändra min blogg till Making it Lovely alldeles strax
Må gott!

Anonym sa...

Javiist är cult härliga? finns massor att välja på!! gillar verkligen dem man kan byta etiketter på, smart tycker jag! Blev supernöjd med håret!

kram sara

Anonym sa...

gott med te!

En inredoholic sa...

Javisst är det urkul att blogga. Håller med dig...

Hade inte en aning om vad det skulle innebära :)

Ha en underbar helg...
Kram
Jannice

alegni sa...

oj, så många kommentarer!
fint hemma är precis vad du har, så jag tycker du ska vara nöjd med namnet! mitt är igen bland det fantasilösaste som finns o kommer av att jag sitter i mitt arbetsrum när jag bloggar :)
jag har känt till bloggvärlden i tre år, fast på ett annat ställe, så jag vet att den ger massor!
hoppas ni får en trevlig festhelg!
kram,
ingela

Anonym sa...

Så fina saker. Jag gillade kanna från London. Klart att man ska ha en sådan.

Jag är glad över att du bloggar. Kramis

Mamma C sa...

Ja, varm och glad vart när man läste dina ord. Jag är själv nybloggare. Har varit runt och läst på många bloggar, innan jag startade någon egen och det ångrar jag inte
Mamma C

Anonym sa...

hej ann-catrin!1 tack för ditt fina inlägg på bloggen! blev så glad!

mitt hår är både en välsignelse och ett helvete. på sommaren håller jag på att avlida för det blir så varmt, och det blir som en hjälm när det blir för tungt. men nu när det är urtunnat och uppklippt och visar sig från sin bästa sida så älskar jag det!
vet inte från vem jag ärvt hårkvaliten men det är som hästtagel, haha.

prova efamol, kan inte prata mig nog varm om dem. de funkar!!

ha det gott gumman så ses vi snart igen!

Kram Sara

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hej Ann-Catrin!

japp klart det blir mellis hemma...eller är..just sett alla 8 bidrag nu..o BWO är klart bäst!!!
Får vi se hur det går...rätt hyvsad omgång...jämt mellan resten!!

Hoppas du fick en trevlig kväll med girlsen!!!Lät kul....alltids kul att gå ut o åta gott o umgås!!!

Kamelikram!!!

Have lovely weekend!!!
♥Kram Millan♥

Kathys Home sa...

Gud vilket lustigt te, hoppas det smakade lika gott som det lät. Å vilken fin tekanna du har den var sannerligen färggrann men så söööt...Hoppas du har haft det trevligt på middag och festligheter..haha, själv har jag fikat med en date idag..det var festlighet för mig det..:)kram kat.

me and alice sa...

Hej vännen!
Just nu sitter du nog och myser på någon härlig restaurang...
Hoppas ni får en härlig dag i Åstugan i morgon!
Fy, vill inte att barnen blir så stora o e borta hela nätterna...Men det är väl en fråga om att vänja sig vid det också. Man har ju inget val.*fniss*
Ett växthus...Jaa det vill jag verkligen ha. Älskar att vara i trädgården på sommaren..
helgkramisar från Susanne

Dorthe ♥ sa...

Nu ler jag! Det gör jag ALLTID när jag tittar in till dig, för precis som du skriver, så är du glad....och en såååå varm och underbar människa!

Kramar
Dorthe

Karin i Villa Grå sa...

Hej Ann-Catrin!

Skiner solen hos dig som den gör hos oss? Jag hoppas det! Jag hoppas också, nästan varje morgon när jag vaknar, att vårt hus ska ha förflyttats till Hufvudstaden på något mystiskt vis, så att jag kanske rent av kan se Globen från vårt fönster. Men tji får jag, varje gång ;-) Vi är ju lantisar numera *påminner mig själv*

Det är inte jag som har tagit bilderna hos min bror och hans sambo! Det är en yrkesfotograf, inför försäljning... Japp, jag fuskar ;-) Men hur stajlat det än ser ut, ÄR det verkligen så de bor. Nu ska de flytta till en mindre lägenhet i grannkommunen och funderar på att börja blogga. Det ska bli kul!

Nu när din "minsting" är hela 14 år, längtar du då inte efter en sladdis..? Eller efter barnbarn? Jag är så bebissjuk att det värker i hjärtat, men vi är klara med barn. Det lär dröja en väldig massa år innan jag blir farmor eller mormor också. Med lite tur skaffar min bror och Malin barn som jag kan låna när längtan blir för svår *håller tummarna*

Hoppas att sportlovet blir slött, lugnt och bra! Det verkar ju onekligen som att vädret blir perfekt för grillning :-)

Ha en underbar söndag!

Kram, Karin

PS. Håll utkik efter mejl!

Anonym sa...

Åååååh vilka vackra muggar... vill haaaaaa :) Kram kram

My Lovely Things sa...

vilka fina saker du visar...varm och glad..ja det är bra egenskaper det!!!

Ja det här med bloggnamn..mitt kom till väldigt snabbt med....i bland funderar jag på om man ska ändra..men det känns konstigt det med..Man förknippas ju med sitt bloggnamn..
ha det gott..
kram Anna

linnea-maria sa...

Hejsan
Jag tycker ditt bloggnamn säger ganska mycket. Du vill ha fint hemma och det har du verkligen. Din engelska thekanna blir man glad av att titta på, den var fin. /linnea-maria

Jes/Vita villa vila sa...

Hej A-C
Hoppas du haft en supermysig helg med både fest, glam & lite mys :)

Härligt inlägg som vanligt hos dig & underbara muggar! Här blir man verkligen både varm & glad ;)på din härliga blogg!

...och teet - blir ju bara såå nyfiken att prova hi hi, lät bedårande gott!!!

Önskar dig en jättefin vecka,

Kram Jes

"M" sa...

Vilka roliga och snygga muggar...