söndag 15 juni 2008

Med lite pirr i magen öppnade jag tidningen

Ja det var faktiskt lite pirrigt när jag först öppnade tidningen. Visst visste jag att Anna Evenius hade tagit fantastiskt vackra bilder och att Charlotte Wallin stylat och skrivit så himla bra...men sen att se det i tryck..och vilka bilder som valts. men jag är såå nöjd..bilderna är så fina och texten klockren.
Tack både Anna och Charlotte som gjorde ett kanonjobb hemma hos oss
"Hemma hos Ann-Catrin och Anders, lantligt och ljust - mitt i stan"
Men så roligt det här var... och så gulliga och snälla bloggvänner jag har, är helt överväldigad över de superlativ jag fått både genom kommentarer och mejl... kan bara säga TACK!!! ni är otroligt generösa och jag kunde i min vildaste fantasi inte föreställa mig tänka mig detta en gråmulen dag i slutet av november när jag tog mina första stapplande kort och skrev en nödtorftig text därtill på min allra första egna blogg!
Tog bara några urdassiga bilder på tidningen..så ni som inte har tillgång till tidningen får en liten kik bara..inte Anna alltså som tagit de tre första vill jag bara poängtera




ANNA EVENIUS

Men nu är jag i farten igen.. tyvärr Anna, Charlotte..ni får nog komma tillbaka och fotografera en gång till... jag gjorde nämligen ett "blocketfynd" ut över det vanliga för någon vecka sen... så nu har jag stått med handen i målarburken och målat och målat.. sen blev jag tvungen att möblera om... ingenting står som det gjorde förut...ja jag vet jag är bedrövlig.varför kan jag aldrig vara riktigt nöjd...men ni ska få se mina vänner.. det är ett riktigt fynd som är såå vackert!!
fast just nu vill jag kräkas på målarfärg... men jag vet att det kommer att gå över... och tyvärr rätt snabbt om jag känner mig själv!
Idag skiner solen här i huvudstaden..
Största kramen till ER
Ann-Catrin

58 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Det är som askungen på bal.....
-alldeles alldeles UNDERBART!!!

Du vet hur glad jag är för din skull!

Ha en myspysig söndag! Här ska jag strosa runt i nattsärken halva dan...njuter av att ha en helt tom dag, inte ens nåt litet inplanerat...hi hi....

Stor kram!

Galleri MochB sa...

Såå härliga bilder!! Vitt, fräscht och lantligt i högsta grad. Grattis!

Mitt hvite hus sa...

Gud så fine bilder, du har et alldeles nydelig hjem!
Et stort GRATTIS :=)

Gårdsromantik sa...

Vilket underbart reportage!

De där muggarna har jag i rosa - så läckert i blått - måste jag bara ta hem.

Grattis och kram från Maud

Mamma C sa...

Vilka härliga, mysiga och fina bilder. Ni har ett helt gudomligt fint hem. Nu blev man nyfiken på vad du har köpt och målat.
Ha en bra söndag.
Kram mamma c

Anonym sa...

Så roligt och vilken kredit att få en tidning komma och fotografera hos dig, GRATTIS ! Måste se om jag kan få tag på den tidningen i dag.
Men jag förstår att de vill komma ditt/ert hem är ju hämtat som ur en saga en dröm som jag själv skulle vilja ha det. Beundrar din otroliga energi till att måla fixa o dona själv är jag glad att om jag har fått torka golven varje vecka.Du inspirerar mig även om jag inte hinner göra allt jag vill men med att ha ideer i huvet och skulle vilja ha -tanken har man kommit en bit på väg.
TACK för att just du berikar mitt liv med att dela med dig av ditt hem med dessa underbara bilder.
Jag hoppas du aldrig slutar med det.
Många kramilikramar ewa

MiaMaria sa...

Men så vackra bilder och så roligt för ER.......

HA´det så gott!
MiaMaria

Stämningsfullt sa...

Hej!
Ja jag har ju babblat om hur fint det var men det kan ju sägas igen :)
Vad har du köpt för roligt nu då? Spännande!! Känner igen det där med att tröttna på att måla... Jag fick ju måla hela fem lager på skåpet som jag målade sist. Men nu är jag redan igång och målar igen, haha.
Ha en bra dag!
Kram!

Anonym sa...

Jamen just ja, skulle ju köpa tidningen idag jag och se reportaget om ditt hem, den ska införskaffas omgående och det kommr bli underbar söndagslektyr :)

Ditt hem ser alldeles, alldeles underbart ut!!

Tack för att du påminde mig annars hade jag glömt bort det!!

Kram!

Jenny Oak Fae sa...

OJ-OJ-OJ !!!

Så OTROLIGT vackert du har det hemma, jag är SÅ imponerad...ljuvligt!

: )

Önskar dig en underbar fortsättning på Söndagen, kram Jenny

<3

Emma sa...

Jag var ju tvungen att springa och köpa tidningen till frukosten igår. Tycker ju att jag nästan känner dig då jag är på din blogg dagligen:)

Visade barnen och dom tyckte också du ha ett SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ vackert hem, det har du verkligen.
Tack för att du delar med dig av det:)

Kram Emma

ängeln i vitt sa...

Nä, dra mig baklänges vilket underbart repotage om ert hem. Det måste ha pirrat gott i magen ju. Jag hade inte talat om för regeringen att ni skulle vara med i tidningen. Eftersom att han alltid bläddrar igenom Härligt hemma snabbt så kunde han ju få upptäcka det själv....och vet du det gjorde han :=) Han tjoade från altan att nu är A-C med i tidningen ...mm, just precis med ett tonfall som lät som om att han kände dig :=) Jag har sagt det förut men jag säger det igen. Ni har ett helt underbart hem.

Stor kram till er / Carina

Jessan sa...

Hej ! Måste bara gratulera till de underbara bilderna i aftonbladet!När jag slog upp tidningen så blev jag.....men....är det inte?....och en mamma som är duktig på att sy....det måste ju vara....och det var det ju! Hade ingen aning om att du skullevara med i tidningen...Jättefint reportage! Förstår att du är nöjd! Du ar ett underbart hem,och det är så kul att du vill dela med dig av det! En stor söndagskram! Jessan

husnummer30 sa...

Vad roligt! Stort grattis. Lite synd att jag inte får tag i tidningen här...men jag får njta av bilderna du visar, som vanligt! :-)

Ha det fint!
//Jill.

lottens vita och gröna sa...

oh ga ann-catrin, grattis till det ljuvliga reportaget, jag har köpt och njutit för fullt! ditt hem är såååååååååå vackert och fyllt av vackra saker och detaljer som få kan få kan få till som du vännen! men nu är jag sååååååå nyfiken, blir alldeles säkert dösnyggt! varmkram lotten

Lisas torp sa...

Du kan gott vara stolt och som jag sa i förra inlägget så är det såååå himla inspirerande både här och i reportaget i tidningen! Jättekul att du fick uppmärksamhet på det sättet!

Så spännande med loppisfyndet! Kanske får man se det sen....?!

Ha en jätteskön söndag och måla inte ihjäl dej!:)

Kramar
Lisa på torpet

Hanna i Det stora grå huset sa...

Å Ann-Catrin!
Vilka underbara bilder!!! vad roligt att ditt (hmmm...erat) hem är med i tidningen!!!!
(Hur gick det till???) Förstår att tjejerna är nöjda med bilderna, de är ju kanon!!! Måste nog vara ett toppställe för en fotograf.
Grattis! Verkligen kanon!!!

Ha en fin söndagseftermiddag och en fin ny vecka!

Kram Hanna

ChatrinesLiving sa...

Men, WOW!!!!!
Så fine bilder!
Ikke rart du kommer i avisen!
Tenk å bare ha det så fint, ja i alle rom i huset!
Jeg blir jo rent betatt her!

Vakkert, vakkert!

En finfin søndag til deg!
Klem fra chatrine:)

Helene på Rörvik sa...

Hej!
Jag har köpt tidningen idag :-) vilket hem och vilka underbara bilder det är sååå inspirerande att se. Blev så glad att du hade en blogg, har säkert kikat in här någon gång förrut. Har inte bloggat så länge själv, men det är så roligt och givande. Jag kommer tillbaka:-) Ha en fin söndag eftermiddag! Helene

Anonym sa...

Haha, jaså, ännu ett fynd? :-)
Jag väntar med spänning på bilder. Ha en skön söndag!

Hagbacken sa...

Hej Ann-Catrin!

Detta var lite lustigt..jag köpte tidningen igår..pratade m Hanna i Det stora grå huset..sa att åhh vilka fina bilder...det är ett jättefint repotage i tidningen...

Någonstans hade jag med mig att jag kände igen fönstret som var ut mot-är det ett uterum? Men jag läste aldrig, utan tittade bara och konstaterade hur fint det var...

Sen säger Hanna idag på tel att det var hemifrån DIG!! Vad roligt! Du har ju såå fint....stort GRATTIS!!

Kram Linda

Elzie sa...

Förstår om många, liksom jag, köpte AB:s extratidning i helgen. Vilka bilder!!! Jag blir helt till mig över det vackra hem ni har. Så vackert. Måste vara underbart att ha en man som tillåter vitmålat trä *s*.
Hoppas du har en bra söndag.
KRam Elzie

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej igen, ja det var verkligen ett fint repotaget men så har du ett fint hem också! : ) Ha en bra ny vecka min bloggvän! Mari.

Nostalgi och Rosor/ Linda sa...

Hej!!
Jätte kul, jag köpte tidningen direkt jag klev av båten... Du har så fint..
Kram Linda

Bodil sa...

Åh neeeej! Jag har inte fått tag på tidningen. Och jag som så gärna skulle vilja läsa reportaget. Har hjälpt min väninna hela helgen med sonens bröllop. Idag serverades det brunch i väninnans hem. Du milde tid det kom 100 personer av de 140 som var på bröllopet. Då var det fart på Fru Gredelin som ansvarade för uppläggning av kalla fat, kaffekokning, gräddvispning till kladdkakor och en förskräcklig massa andra saker. Jättemysigt! Men som sagt det grämer mig med tidningen.
I morgon kommer jag till kungliga hufvudstaden. Skall hälsa på min dotter och hennes man.
Ha det gott
Kram Bodil

Useful Art sa...

Jag missade tyvärr artikeln, men bilderna såg helt underbara ut! Fårstår att du är nöjd.

Sara

Jes/Vita villa vila sa...

Hej goa vännen!

NU har jag letat & letat och till slut fått tag på gårdagens tidning och vilket superfint reportage vännen!

Ditt hem är sagolikt!!! Tjejerna har verkligen gjort ett jättefint jobb & ditt hem är ju verkligen en skönhet, å vad roligt! Verkligen njutbart!

Men du nu blir jag sååå nyfiken vad det är för fynd du har gjort!!!

Önskar dig den bästa av veckor!

Kraaaam från Jez ♥

Anonym sa...

Tänk vad kul att ditt hem har hamnat i aftonbladet.Inte konstigt med så fina saker och möbler.
Det ser verkligen somrigt och mysigt ut hos dig=)/Kram Karin

Piffa och Puffa sa...

Jag har precis köpt tidningen och ser att det är från ditt hem. Så roligt. Du har det fantastiskt fint hemma.
Kram Anette

Himmelbit/Njut en smula sa...

Jag var ju tvungen att köpa tidningen för att se artikeln! Jättefint!! Underbara bilder!

Nu blev jag nyfiken på vad du gjort för fynd... Hoppas att du visar det snart! :-D

Ha det toppen!
Kram

Glitter och Marsipan sa...

Det var ju ett ursnggt reportage.
Och nu får man väl titulera dej kändis....
Gratulerar till ett jättelyckat reportage,men vad annat kan det bli
i ditt vackra hus.
Kram Anette
ps.vad jag är nyfiken på fyndet du målar.

hemtrevnad marie sa...

Grattis till det fina reportaget!
Tidningen ligger redan bland inredningstidningarna i bokhyllan och skall sparas!!
Fast nu blir man ju väldigt nyfiken på ditt nya fynd!!
ha det gott!!
kram

Monkan sa...

Åh vilket underbart fint hem ni har, både insida och utsida. Jag måste försöka få tag på den där tidningen och se lite mer :-)

Läste ditt inlägg om Globen, oj, hade ingen aning om att det fanns sånt där uppe. Känns lite pinsamt som Stockholmare...

Vilka häftiga bilder du tagit, makalös utsikt!

Marie sa...

Reportaget var kalasfint! Jättevackra foton från erat ljuvligt fina hem. Rusade in på Pressbyrån igår morses och köpte tidningen innan det bar iväg på loppisbesök. Kunde inte vänta utan var tvungen att bläddra fram reportaget medans jag småsprang tillbaks till bilen, hihi.

Spännande med Blocketfyndet, ser fram emot bilder!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

LOPPISLIV sa...

GRATTIS! Jag har läst reportaget i Aftonbladets Hemma bilaga nu och oooh vad roligt det är när man kan bläddra fram och tillbaka och läsa, titta på detaljer osv.......Jättefint och inspirerande var det....Ha ha du är ju likadan som jag...ändrar om hela tiden och grejar.....men visst är det roligt....Blir nyfiken på ditt nya fynd...skynda dig att måla så vi får se nyförvärvet :-) Ha det gott...Kramis Paula

My Lovely Things sa...

Gomorgon på dig med vännen!!

Ja, jag är jätte glad at ha dig till blogg vän med..Du är en man skyndar sig in till!!

Oj så spännande att höra om blocket fyndet!!Undrar vad det kan vara??Ja känslan av att känna att man kräks av blotta tanken på målarfärg känner jag allt igen..
Tyvär så går det ju över..
Min Mamma brukar fråga mig..Nu har du väl inget mer att måla??Hum..säger jag..det finna alltid nått..Tv rums väggarna står på tur..lite fläckiga och steckiga av småbarn händer..här och där!!

Ja, ditt hem är ju så fint..Jag har sagt och säger det igen..Ditt uterum är så vackert så man nästan dånar..bilderna är ljuvliga..

Här regnar det i dag..det kan ju behövas..Jag tycker att det kan få regna en vecka eller så..sen så får gärna värmen komma åter så jag får sola och vi kan dra till havet igen!!
Men haär behövs städas..och Min Johanna kan få baka lite och fylla frysen med fika...

I går så hittade jag ettkletigt badrumsgolv..Då var det min 4 åring som var så sftsugen..Han och jag har gjort flädersaft..den är färdig på ons..men han kunde inte låta blöi den..Utna hade smygit ut i köket tatt med sig lite ut i badrummet och försökt dricka den där..härligt kladdigt...Så är det med barn med socker abstinens..fniss..fniss..

ha det så gott..
kram anna

My Lovely Things sa...

Jodå det var inga mängder han tog..men tillräckligt för ett mycket kladdigt golv..

Jag passade på att göra dubbelsats..

Min 10 åring hjälper mig att plocka blommorna..kul tidfördriv tycker han..och det tackar ju inte en mamma nej till..
ha det gott..
kram

Unknown sa...

Åh så himmlavackert!!! Ditt hem är ju så fiiiinnnt!
Men gissa om jag blev nyfiken på ditt fynd!
Hur gick det till lite mer praktiskt när de var där?
Det kommer nämligen in inredningsreporter hem till mig torsdagen efter midsommar och gissa omjag är nervös!! Ska bli så himmla skoj, men jag springer mest runt hemma nu och ser allt som jag inte är nöjd med eller som inte är klart, och gissa om det är stressande. Kan ju inte precis ta ledigt från jobbet bara för att greja hemma, ler, även om jag skulle vilja hihihi
HA en fin dag! Kram/ Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Unknown sa...

Glömde fråga, vilken tidning var det? Kram
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

My White Cottage sa...

Stolt berättade jag för mannen att min bloggkompis minsann var med i tidningen han satt och bläddrade i... hihi... Det var ett fantastiskt repotage!!!! Jättefina bilder från ditt jättefina hem!

Önskar dig en fin midsommarvecka!
Stor kram från Jenny

me and alice sa...

Hej goa A-C!
Självklart har jag redan tidningen!! Såg direkt i Söndags i affären att det var ditt hem... Bilderna är så jättefina. Du måste vara superdupernöjd. Tyckte dom skrev så himla fint om er också...
Vad kul att få se er vackra entre i inlägget nedan. Så otroligt fint ni bor! Lite avis är jag allt...*fniss*
Ha en underbar vecka tjejen!!!
Tusentals kramar /Susanne (som aldrig har tid med bloggen känns det som)...

Annas skattkammare sa...

Det blev ju helt underbara bilder av ditt fantastiska hem.. =) Kram /Anna

Tidsmästarinnan sa...

Det var så himla kul att läsa tidningen och kika in hos er! (Såklart jag fick shoppa Aftonbladet i helgen när det är såna artiklar!!)

Vackra bilder på ett otroligt vackert hem... Tänk att erat hus är kulturminnesmärkt! Häftigt.

Kram på dig A-C!
/Susanne

alegni sa...

OJ, OJ, så fint reportage om ert hem! jag önskar jag hade tidningen själv så jag fick tumma sönder den, men jag får nöja mig med bilderna här!
ha en skön vecka o njut av allt det vackra runt omkring dig!
kram,
ingela

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej min goa A-C !

fick tag på en tidning igår till slut...pust..sprang ner hela norra bohuslän...hihihi..

så fint det var eller är.Underbart reporatge.Roligt att få en bild på dig oxå....å maken.Stilig som bara den....håll i honom du...hihihi...

Ringde min mamma och berättade att hennes favvo blogg/hem var med i tidning...ååå sa hon det måste jag bara se...LOVELY !

Så nyfiken jag blev på ditt blocket fynd..!!!Undra vad det kan vara...hum?

Ha en alldeles underbar dag tills vi ses igen.
Kramis i massor/Nilla

Kathys Home sa...

Självklart köpte jag tidningen, ville ju för allt i världen inte missa det...hahahaha..Jättefint blev det men det visste jag ju redan eftersom Anna faktiskt varit hemma hos mig och fotat också en gång för länge sen när hon fotade lite med min syster. Å ditt hem vet jag ju genom dina bilder är vackert...såå kul för dig Grattis vännen..Å självklart är jag ju nyfiken på ditt nya fynd :))//kat

Designe sa...

Åh va fint du har! Så kul att få se reportaget här på bloggen, jag skulle ju köpa tidningen men glömde det totalt. Superfina bilder och kul att se ur annan vinkling som utifrån trädgårn och in i uterummet bl.a. Kul att läsa texten i reportaget oxå! Kram :)

Poppins sa...

Så roligt! Vilket underbart reportage! Du måste vara både stolt och glad.
kramar från Poppins

Karin i Villa Grå sa...

Hej Ann-Catrin!

Visst måste din familj vara helt galet stolta över dig som har en sådan bra smak? Nu finns ju ett kvitto på den goda smaken, i form av ett reportage..!

Fast barn idag imponerar man inte på så lätt. Jag minns när våra barn var små och man sade att vi skulle till Skansen, för att ta ett exempel. "Jaaaaa!" ropade de. Nu berättar vi att vi ska till London och de svarar "Okej, coolt". Hm...

Bilagan är undanlagd på ett tryggt och säkert ställe. Det var så kul att få se både dig och mannen i ditt liv på bild. Det kändes lite märkligt - "henne känner ju jag"; tänkte jag. Men vi har aldrig träffats!

Kram!

Karin

Linneagården sa...

Jag har varit magsjuk i helgen & dottern hade köpt hem aftonbladet + bilagan....Men, ropade jag till sambon, Här är en av mina bloggvänners vackra hem!! Han kom givetvis & kikade....han är snäll=)

Du har ett underbart hem på alla vis. Man ville ju se meeer i tidningen, de var så snygga bilder. Du måste vara enormt stolt & glad över repotaget.
Låter spännande med ett Blocket fynd, vad kan det vara måntro??

Ha det gott min bloggvän/madelene

Anita sa...

Elsker bloggen din og skjønner nå at ditt hjem faktisk er såååå nydelig!! Er jo ikke hvilket som helst hjem som blir reportasje i blad!!! Skulle gjerne hatt den reportasjen! Nydelig!! Kos deg i uken! Klem!

Tidsmästarinnan sa...

Hej igen!

Du har något att hämta inne hos mig!

Kram!

Inspiration i vitt sa...

Äntligen fick jag tag på tidningen så här i efterhand.
Frågade helt enkelt om de hade någon bilaga kvar sedan i Lördags och det hade dom.
Det var ett så fint reportage dom gjort hos dig.Du har ett lätte vackert hem så genomtänkt och inspirerande grattis till dig.
Kram på dig/Ingela B.

Färjtorp sa...

Men så fint repotaget ser ut! Tyvärr så missade jag att köpa tidningen...... =(

Men du har ett ljuvligt hem, alltid så trevligt att kika in här på din blogg oxå.

Kram på dej
/Johanna

Lilla Blanka sa...

Hej vännen!

Nu har jag lusläst och tittat på bilderna i tidningen flera gånger, och så har tidningen lagts i en hög för att sparas..! Jag har stolt visat upp bilderna för familjen på min bloggväns fina hem :) Åh vad jag är glad för din skull *klappar händerna av iver*

Bilderna är underbara..ni har det så sagolikt vackert att jag blir alldeles lycklg..!

Ikväll är jag alldeles glad/sprittig/gråtig..sitter och är känslomässig vid bloggen..anledningen är paketet jag fick idag..och sedan har det på nåt sätt bara rullat på..jag är så glad att jag bloggar och lärt känna dig (och andra härliga bloggerskor) det är verkligen en underbar gemenskap!

Kram vännen, ha en jättefin vecka!!!
Mia

Mjuka sa...

Tvingade min man att köpa bilagan i går. Så underbara bilder!!Allt blev väldigt lyckat!! Grattis!!
Kramar Malin

Hem och Lycka sa...

Åå, vad snyggt, jag är helt tagen. Vilket underbart hem du har och helt sanslöst fint reportage! Grattis vännen, vad roligt! kram!

Millas hem sa...

Jag säger då det!

Så otroligt vackra bilder i tidningen!
Du måste vara helnöjd!

Blir spännande och se vad du ändrat på! Jag hade personligen helst inte flyttat en pinal...för jag tycker det är så fint redan!
Men jag vet hur man är, flyttar och donar...och har roligt :)
Kram Camilla