fredag 20 mars 2009

Att ständigt vara på jakt..

Som loppistokig, prylgalen och inredningsnörd har man aldrig en ledig stund.
Var som helst kan det dyka upp!!
den där möbeln, saken du gått och "tänkt" på, "drömt " om i heeela ditt liv.
eller hur är det egentligen, är det så genomtänkt alla gånger, trånar jag och drömmer, planerar och står i...njaa inte alla gånger måste jag medge.
jag är nog en sån som får griller i huvudet mest hela tiden, det kan gå på en sekund.
Fann den här ursöta soffan på blocket för en tid sedan, slängde iväg ett mejl och så "Plötsligt" är vi med pinnsoffa i köket. men den är fin och söt och lagom sliten och skön.
Ja så kan det gå till.. och som det gör allt som oftast hihi





men så jag saknar att kunna gå ut på nätet när jag vill, att blogga om kvällarna.. hur länge ska det ta egentligen..datorn är nu hos doktorn, trodde i min enfald att en lånedator kunde vara på sin plats... NOT!

den gamla spökdatorn lever sitt eget liv.. och Anders är bortrest och jag kan ingenting om datorer¨. De ska bara fungera punkt slut!
Ha nu en riktigt härlig helg


Kram från mig till er!!
Ann-Catrin

25 kommentarer:

Lisas torp sa...

Jodå, du har så rätt! Plötsligt kan det bara "slå till" och så har man ytterligare en pryl, möbel, eller något annat! Jag småler när jag läser dina rader här!

Men soffan passar ju perfekt och ser jättefin ut i din kökshörna!

Jag förstår verkligen din frustration! Har varit med om liknande, först en superseeeg och infekterad dator, sen var den hos "doktorn" då. För att få den samma dag jag lämnade in den fick jag betala svindyra pengar, sen fanns inte alla program när jag fick tbx den, men det visste jag. Men jag förstår inte att de inte kunde installera Word åtminstone när man betalar så dyra pengar. Hm...nåja, en del av de där datadoktorerna vet nog vad de gör. De ser desperationen hos kunden och...ja de tar betalt!!

Önskar dej trots allt en härlig helg och att du kan njuta i din fina trädgård!
Kramar
Lisa

Önskedrömmar i hvitt sa...

Hej!
Ibland skall man inte analysera så myckt utan gå på magkänslan. Ett mysigt kök är inte komplett utan en kökssoffa( Vi har en hemma och på torpet;)) Såvida man inte har Tolixstolar... Hoppas att du får en skön helg och att solen lyser på dig och din trädgård. Det kanske är lika bra att strunta helt i datorna och pula med blommorna istället?
Ha det bra, kram Maria

Elzie sa...

Var likadant när jag köpte soffa och byrå. Var bara nere på auktionen för att titta (som vanligt!) och där stod de fula furumöblerna. Men nu med lite vit färg på så passar dom mig perfekt, ha, ha. Där blev jag nästan en 500-lapp fattigare men det var det värt. Och väldigt billigt för två riktiga möbler.
Hoppas du får en härlig helg.
Kram Elzie

Skatan sa...

Trist med datorn!! Klart att det skall fungera...jag förstår din känsla!

Jo du, det där med att slå till och vara på tå hela tiden - det känner jag igen. För många människor är ett sådant förhållningssätt helt otänkbart. Det skall planeras och funderas...men då är tillfället naturligtvis förbi! Man måste våga chansa lite som loppistoka :)Vi är nog ett modigt släkte ;-) Tror du inte?

Önskar en fin dag.

Kram!

Anonym sa...

Hej
Oj vad jag känner igen mig. Maken brukar säga att jag får mina idéer fortare än en gris hinner blinka. Har du sett en gris blinka frågade jag, nej sa han. Nu förstår du kanske hur fort det går fick jag till svar.
Kram Mia

Liten Bod sa...

Så söt soffan var! Den passar så bra där i ditt kök. Ibland är det meningen tror jag :) Visst är det trist med krånglande datorer, jag har också tänkt att det borde finnas lånedatorer när det tar så lång tid att laga dem. Kram, Tina

Maria i Lilla villa vita sa...

Vilket underbart kök du har och jag är så avundsjuk på alla som får plats med en kökssoffa. Jag skulle så gärna vilja ha en, men tyvärr tryter platsen.
Ha en skön helg!
Kram Maria

ängeln i vitt sa...

Hej där!

Det du skriver är precis taget ur min mun. Ja,jag tänker och känner likadant. Och vet du... skulle nån kalla mig loppisnörd så skulle jag bli så mallig :D Jag menar att det andra inte vill ha är ju en guldgruva för oss "nördar" Och ser man sen nåt fult som går att piffa till... ja men då är ju lyckan total. Jag hör ju till dom som tröttnar på det mesta så fort och då är det bättre att köpa nåt billigare och kunna byta ut sakerna ofta. Sprillans nya möbler gillar jag inte... jo, min Ektorpsgrupp då förstås.

Ha det bäst

Kramiz Carina

ps
Soffan är supersöt och passa så bra i ditt kök.

Vita hjärtan sa...

Vilken jättesöt soffa du hittat! Visst är det mysigt med kökssoffa, det har jag också en, det hör till ett lantligt kök på något vis.

Ha en skön helg!
Kram Annemari

Karin i Villa Grå sa...

Hej vännen!

Ska sno ihop fredagsmiddagen nu, måste bara titta in för att säga just hej och för att önska dig en riktigt trevlig helg! Ska gotta mig åt de inlägg jag missat, det är faktiskt himla trevligt att hålla sig borta från allt vad bloggande heter ett tag och att sedan ha massor av text och bilder att gå igenom :-)

Fuskigt - jag vill också vara en soffa och få stå i ditt fina kök! Men jag skulle kunna tänka mig att vara en lampa eller en kökslucka också ;-)

Ha det bäst!

Kram, Karin

Viola sa...

Hejsan, vilket fynd du gjorde det var väl ett lyckat impulsköp, jag är likadan jag...här är det aldrig någon betänketid, den ska jag bara ha...ungefär så funkar jag, fint blev det i ditt kök, här ska det bli trädgårdsjobb, ÄNTILGEN! Ha en skön helg, kram

Hannis sa...

Här slår det bara till!
Släpar hem dom mest konstiga saker i bland när jag får mina infall*skrattar*
Mycket hamnar i "bra att ha högen"

Pinsoffan var i alla fall ett fynd!
Ett fint sånt!

Hoppas att det löser sig snart med datorn.
Finns inget som kan väcka så mycket irritation som en icke fungerande dator!!

Ha en go helg//
Kram Hannis

Fake cake sa...

Känner igen mig där;) allt kan hända och mina ögon scannar jämt haha
Så fint kök du har!!

Härlig blogg föresten du har!

Kram Lotta

Unknown sa...

Hej kära vännen!
Vilken söööt soffa du 'råkade' köpa! Är det inte härligt att va loppisgalen, prylgalen OCH inredningsnörd så säg?!

Ha en riktigt skön helg,
kramar från Malin :)

lottens vita och gröna sa...

yeahhhhhhh den är helt underbar, tänk det är ju jakten som är underbar, när man sitter och gluttar på blocket blan all dynga så helt plötsligt en sån lite söt pinnsoffa upp då mååååååste man bara slå till!

hoppas snart att din dator kryar på sig, blä för sån skit! duuuuu en bloggträff är på "g" den 3 maj hoppas såååååååååååå att du kommer, anmäl inne hos mig!!! varmkram lotten

Gammalt o nytt 1:12 sa...

Å vilka fina bilder!!
Otroligt trist med datorn!
Man tror att den skall fungera i evighet...
Kram och ha en skön helg/Irene

Anneli sa...

Så fina bilder från ditt kök..
Ha en lugn och mysig helg
Kram
Annelie

A home far away sa...

Erat kök är så fantastiskt fint ljust och fräscht! Himla underbart helt enkelt!

Ha en fin helg
Kram Gunilla i Singapore

LantlivsAnette sa...

Jaa, så är det..plötsligt dyker det upp en möbel eller en pryl som man bara måste ha..din soffa var en sån där bara måste ha !!
Kanon söt och passar ju helt perfekt i ditt underbara kök...
Ha det gott
Kraam Anette

Tankar tar tid sa...

Så det kan bli ... att bara bli med soffa så där *skrattar*
Har alltid velat ha en soffa i köket men får inte plats med någon tyvärr :(

Ha en fin helg
Christina

Sanna sa...

Vilken fin pinnsoffa och vilket otroligt härligt kök!! Ha en skön helg!

Malmkakan sa...

Pinn-soffan passar utmärkt i ert kök. Ja, sådär blir det ibland...precis som du beskriver...man blir liksom smått besatt :-)

Har inte hälsat på på ett tag...vilka härliga pelagoner i det tidigare inlägget! Underbart.

Kram, Cecilia

Annika sa...

Så fin soffan var,
jag älskar min gamla kökssoffa som står i vårt kök =)

Trevlig fortsättning,
kram Annika

Ainosofia sa...

Du har så fint hem <3

ainosofia from Finland

Unknown sa...

Jättesöt liten soffa, passar ju perfekt i erat kök!!

Ha det gott, många kramar Pia