torsdag 22 november 20078 kommentarer:

Goa, skåne sa...

Hej...och välkommen till bloggvärlden..;)
Kul att hitta en ny blogg...jag föll direkt för din!
Vilken pakethängare...*suck* och så att du visar lite recept kommer absolut att göra min man glad..:)
Vi ses igen!!
KRam och ha en toppen torsdag!
Goa

Viktoria sa...

Vilken fin adventskalender!
Ha en bra dag!
Kram.

Vårt lilla hem sa...

Men åh va mysig din adventskalender är!! Jag håller med, visst är det roligt med paket! Nu skulle jag allt bra vilja vara liten igen och ha en så underbar kalender full med små söta paket, såå spännade! :)

Roligt att titta in till dig igen, ha en toppendag!

Kram, Jenny

Vårt lilla hem sa...

Jag igen :) Måste bara säga va söta dina hundar är! Jag älskar hundar, har själv en liten buse som just nu ligger och snarkar vid mina fötter :) Han är svart, kanske inte den bästa av färger i mitt ganska så ljusa hem, men vad gör det? :)

Kram, Jenny

"M" sa...

Fin adventspakethållare , jättersöt

Vårt lilla hem sa...

De är verkligen jättegulliga! Stackarn som fryser nu när det börjar bli kallt, tur att hon är så liten att hon kan mysa i knät :) Är det Ylva som är minst? Britta (om jag nu förstått namnen rätt) påminner lite om en lhasa apso, stämmer det?

Min tokstolle till hund är lite större. Han är en blandning mellan labrador och staffordshire bullterrier, ett rikigt energiknippe och muskelpaket med andra ord :) Han är glad jämt och älskar allt och alla. Vi är ute mycket i skogen som finns alldeles runt knuten. Jag går, han springer, han plockar kvistar och kottar och mossa och jag plockar kvistar och kottar och mossa :)

Efter några år utan hund blev längtan lite för stor och i februari hämtade vi vår nya famlijemedlem :) Han blir ettr nu den 9:e december.
Hur gamla är dina?

Kram,Jenny

Evelinas hus sa...

Åh vad underbar kalender. Vilka lyckliga barn du har.
Kram Caroline

country-dreams sa...

Vilken fin adventskalender...ha en bra kväll