
...jag lover, ni kommer inte att göra någon annan sen. Den blir perfekt, kompakt, fyllig. Tänk bara på att den absolut INTE får stå mer än 10 min i ugnen. Observera den höga ugnsvärmen.
Absolut godast blir den om den får stå ett dygn i kylen..men men det är inte alltid vi klarar av det i min familj, och jag kan lova att den går ner efter ett par timmar med...faktiskt INGA PROBLEM ALLS!!!
Receptet:
2 ägg
1,5 dl socker
100 g. smör
100 g. mörk choklad (minst 50% kakao)
1 dl. vetemjöl
2 tsk bakpulver
Sätt ugenen på 220 gr
Vispa ägg och socker poröst.
Smält smöret och lägg i chokladen så den också smälter ner.
Blanda ner de torra ingredienserna och blanda försiktigt, vänd ner smör/chokladblandningen.
Häll smeten i en form med löstagbar botten.
Grädda i högst 10 min.
Låt den svalna i kylskåpet och helst tills nästa dag!
1 kommentar:
Välkommen in i den underbara blogg världen. Receptet verkar ursmarrigt måste testa nästa gång jag ska baka.
Skicka en kommentar