fredag 9 maj 2008

Anders.... kom hem!

Idag har jag varit på vippen att börja grina.. lägga mig ner på golvet som en liten trotsig och arg treåring och skrika.. skrika på ALLT, ingenting har gått min väg idag.
Det började med att jag kände mig riktigt vissen imorse, en sprängande huvudvärk och illamående, inte blev det bättre att sonen vaknade och kände likadant..okej.. det var den helgen det tänkte jag.. men jag gick upp och fixade och donade lite i allfall.. lite lätt kallsvettig så där...
ja sen har dagen bara fortsatt..datorn med alla mina bilder i... DEN STARTAR INTE!!!!.... trots all sorts support GÅR DEN INTE.... sen har jag bl-a tappat en blomkruka i vita soffan, kameran har krånglat, fick värsta skavsåret av mina nya gympaskor, glömde sonens picknick med alla föräldrar,tappade en möbel i den nymålade trappan så det blev ett riktigt fult hack, måste nu ta fram färgen igen och måla om där, innan Anders kommer hem helst!!!
Jag är nu beredd att stänga butiken... gå och lägga mig helt enkelt... Anders, sambon är i Nice... så himla bra han har det... men nu får han komma hem... han är så otroligt duktig på att fixa allt..
KOM HEM NU!!!
... men allt är ju inte så hemskt i allfall., egentligen bara petitesser i det stora hela..men ibland går allt på tok.
vädret tex är ju helt sagolikt...och jag gick ut i trädgården för en stund sen och fotade lite... Jag tror våra äppelträd slår ut i blom i helgen
Och de har lovat sol hela helgen!!!

Vår bod

En gammal trappstege med lobelior från ljusblått till lila Från mitt växthus.. basilikan börjar ta sig
Plättar i luften trivs utmärkt ute nu.Detta var en liten rapport från vår trädgård... det som jag tänkte lägga in ligger i den trasiga datorn... jag var ju på stan här om dagen och tänkte visa er det...
Just nu sitter jag på nåder med en lånad dator.. jag har inte kunnat besöka er mina fina bloggvänner...och nu måste jag sluta för det är någon annan som står på tur här...
Bullbaket gick så bra så... 500 st--låter inte så mycket men jag kan garantera DET ÄR DET!!!. tänk er att en´sats är 50 st.. ta det gånger 10.. ja då är ni i hamn... när jag bakat 300.. ja då var det fortfarande ok.. men sen...då slutade hjärnan att fungera..jag är inte van att vara vaken på natten.. . men inga blev brända och när jag kom i säng vid 03.30...ja då somnade jag sött..
Ha nu en riktigt härlig helg allihop.....jag hoppas jag är tillbaka snart... MED DATOR!!!
KRAM Ann-Catrin

46 kommentarer:

Unknown sa...

Oj kära lilla vän vilken dag du har haft!! Va skönt att du kunde gå ut och se allt underbart med. Jag förstår din frustration över datorn, jag hatar också när tekniska prylar bara krånglar!

Ta vara på solen i helgen och jag hoppas att ni håller er friska!! Kram Pia

lottens vita och gröna sa...

oh vet du vad jag fic huvve nurå, du vet låten pappa kom hm för jag längtar efter dig...hihi! huu iblan är det oflow, det stämmer uttrycket att en olycka kommer sällan ensam, men et kanske är bullnatten som spökar, lite sömn och ett varmbad brukar göra toppen för både kroppen och knoppen! varmkram lotten

My Lovely Things sa...

Åh fy va trist när det bara krånglar..

hoppas att niinte blir jätte sjuka ..utan det jobbiga bara drar förbi..

underbara trädgårdsbilder..Mitt äppleträd står i full blom..doftar så ljuvligt..

ha det så gott..
kram anna

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Neimen kjære deg, hvilken dag.... ojsan, noen dager er bare dumme, alt går på tverke og ingenting fungerer som det skulle, de er nok til for at vi skal forstå hvor godt vi har det når alt er bra, tror du ikke? Man får ta det stille og rolig og helst sette seg ned i en stol og ikke gjøre noenting når man merker at det tegner til å bli en ulykkesdag ... det blir så mye arbeid etter en om ikke hihi;O))
Og dine herlige bilder, jeg kunne flyttet rett inn i din lekestue, så skjønt.. sukk
Ta vare på deg selv , håper solen blir hos deg i din herlige hage.
Klem

Vardagslycka sa...

Fy, vad trist när allt krånglar. Ibland är det bara såna dagar, jag blir också galen när det tekniska inte fungerar. Vad skönt att du kunde gå ut i det härliga vädret i allafall och hoppas ni inte blir sjuka.
Såg att våra äppelträd också är på väg att slå ut och ikväll kom min gulliga mamma förbi med en bukett liljekonvaljer som hon plockat! Helt otroligt att de redan blommar!
Önskar dig en riktigt skön helg med massor av sol!
Kram, Carina

Glitter och Marsipan sa...

Men vilken gräslig dag du har haft.
Det som är bra är ju att det kan bara bli bättre.(ursäkta,det är ju en klen tröst,men jag är ju den eviga optimisten).
Det var riktigt fina bilder du visar från trädgården.Den första med äppelblom,och lekstuga i bakgrunden...outstanding.
Ha en skön pingsthelg
kram Anette

Mallas sa...

Dagar som den du upplevt idag gör att man bara vill krypa ner i sängen igen, dra täcket över huvudet, hoppas att allt bara var en dröm och att allt är som det var innan olyckan drog igång...

Jag förstår att Karin är din favorit. Dom har ett fantastiskt hem. Jag har ju haft förmånen att vara där "på riktigt". Redan när man stiger innanför dörren kommer den där känslan som man sällan upplever hos andra. Det känns som man är hemma!

Malin - I min trädgård sa...

Ja ibland blir nästan allt fel. Men jag måste säga att det verkade som sagt bli en del rätt för dig också. WOW 500 bullar! Impad!

Ha det bra i helgen och hoppas du njuter ordentligt av det fina vädret och dina goda bullar!

Anita sa...

Åh! Stakkars deg!! men allikevel har du klart å fange masse flotte bilder fra din hage!! Nydelig! Prøv og nyt pinsen! Klemmer fra Anita

My White Cottage sa...

Åh, sådana där dagar är verkligen inte kul... Ibland blir liksom allt bara fel! Men du ska se att morgondagen blir till det bättre!!!

Vilka underbara trädgårdsbilder du bjuder oss på. Här ska ätas frukost och sedan ska jag kasta mig ut i vår trädgård, har rabatter som behöver rensas, krukor som behöver nya sommarblommor - därefter hoppas även jag kunna visa upp lite blommor från trädgården! :)

Ha en skön helg vännen!
Många kramar Jenny

Karin sa...

Hej vännen, usch och fy vilken dag. Konstigt att precis allting kan gå fel ibland. Olyckor kommer ju sällan ensamma men det där låter lite väl mycket på en och samma gång. Datatrubbel kan få en att slita sitt hår.

Underbara bilder från trädgården fick du till! Jag njöt en lång stund...önskar så att jag hade en trädgård nära mig just nu. Ha en fin pingsthelg! Kram Karin

Ekebo sa...

Oj vilken dag, det är trist när allt bara strular. Fina bilder från trädgården, visst är det härligt när äppleträden blommar!
Ha det gott!
Malin

C De-sign sa...

Oj...ibland kommer allt över en på en gång.... VILA!!!! säger jag..... men man känner ju igen fenomenet..ibland går allt på tok! Hoppas att du kan ordna datorn och att Anders kommer hem...och att allt känns bra igen!!!! Ha en underbar pingsthelg!!! KRAMAR fr C

ängeln i vitt sa...

Jag lider med dig :) Men du, gå ut i din trädgård och sätt dig och bara njut för 17. Så himla fint du har vännen.

Kram carina

Nettan sa...

Vilken hemsk dag du hade =0( !
Hoppas att allt ordnat sig idag !
Vilka härliga bilder du bjussar på =0)...vackert !
Förstår det där med " bullarna " , tycker att 100 är många att bakam men 500.ojoj, stor eloge till DIG ♥....
Kram Nettan

alegni sa...

femhundra bullar??? *svimmar*

Snusilus o Sannibus sa...

Nämen vilken dag :( Hoppas att det löser sig med datorn och att han snart kommer hem! Och att imorgon blir bättre! Ha en fin söndag!
Kram, Susanne

Radhusdrömmar sa...

Men vilken dag.... låter inget kul det där. Hoppas att allt är lite bättre nu iallafall och att datorn snart är "kry", så du kan visa inköpen från shoppingdagen, jag är ju nyfiken ju....

Kramisar
Johanna

Fina trädgårdsbilder!

Bodil sa...

Du verkar ha en riktig liten oas så nära stan. Kul med trädgårdsbilder.
Vi har precis kommit hem från en golfrunda med grannarna och efter en behövlig skrubbning skall vi nu fortsätta kvällen med grillning hos dom. Mysigt!
Ha en skön pingsthelg!
Kram

Anonym sa...

Jag lider med dig... typiskt att när man känner sig svag och orkeslös...då händer allt...jobbigt...och man är ensam...ingen att dela eländet med!
Skönt att du har förmågan att se det positiva i alla fall...inte alltid så lätt!
Tack för underbara bilder -jag blir så glad av dem...de ser så inbjudande ut! Femhundra bullar...verkligen ett dagsverke att vara stolt över...glöm inte att lyssna på kroppen bara (jag är inte den rätte personen att säga det då jag inte lever som jag lär) vi är ett gäng som vill så mycket...man vaknar och lusten att skapa är enorm och man blir nästan pirrig av att bara tänka på dagens utmaningar...men vissa dagar kanske man skall lägga sig i hängmattan med en tidning/bok och käka praliner (har tänkt gör adet länge nu) och slappa i solens sken!Må gott vännen!
Kramar,
Bella

MiaMaria sa...

500 bullar...wow! säger jag....brukar göra så att det blir ca 50 stycken....

Hoppas attdu får en härlig söndag!
Må så gott och ta det lungt!
MiaMaria

Gårdsromantik sa...

Ja du - det började ju för eländigt. Tur att du har en sån fantastisk trädgård att njuta i så kanske det känns bättre!

Kram Maud

n o r d i n g å r d e n sa...

Oj, oj vilket h-vete! Jag vet, jag kan bli galen när allt går emot en samtidigt! Om än i det stora hela är bagateller men så känns det inte DÅ!! Jag hoppas allt ordnar sig, nästa vecka kan du skratta åt det och jag suckar avundsjukt av din vackra trädgård,fina äppelblom, så mycket vackert och du fotar bra med! Läckra detaljer och bod! Ha nu en skön solig dag, trots allt. Mari.

me and alice sa...

Hej vännen!
Men vilken nedrans otur du råkat ut för! Typiskt när man är ensam hemma också*fniss*
Hoppas verkligen det ordnar sig... Vågar inte ens tänka tanken på att göra "500 bullar"! Jisses det är Måånga bullar det!
Bara älskar dina trädgårdsbilder. Dom e så underbara.
Själv känner jag mig hängigare än hängigast. Har åkt på något nedrans virus. Blä, inget kul nu i värmen.Fast å andra sidan så blir man så snällt upppassad, nu när alla är hemma...
Ha det gott A-C och hoppas datorproblemen löser sig. Se nu till att vara ute i solen och njut i stället...
kramis /Susanne

Karin i Villa Grå sa...

Goding!

Jag hoppas också att du snart är tillbaka, med en fungerande dator! Kan du inte blogga i vanlig ordning uppstår nämligen abstinensbesvär och då blir jag inte lätt att tas med *fniss*

Så jag instämmer: Anders, kom hem! Hi hi!

Bilderna är hur som helst ljuvliga, som alltid. Får lust att spara varenda en så att jag kan titta på dem och inspireras *ler*

Ta hand om dig!

Kram!

Lisas torp sa...

Oj, oj, oj, stackar dej!! Vilken sabla otursdag!
Men vilken tur att vädret ändå var fint - alltid något mitt i allt elände!
Ja du, ibland vill det sej bara inte! Och datorn till råga på allt - sånt kan ju göra en galen!

Jag kan verkligen förstå din vånda och karln borta också! Vojne, vojne!

Men 500 bullar!! jisses, människa! Har du bageri eller?
Håller alla tummarna för dej och datorn och allt annat också!!

Tackar för titten hos mej!
Tröstkramar

Lisa

ChatrinesLiving sa...

Men, er det ikke typisk at alt hender på en dag... å spesielt når men er alene...
Min pc pleier alltid å svikte meg om mannen er vekke...
Men du har likevell noen flotte bilder!
skulle hatt din hage jeg!! Med masse grønt og fine blomster!:)
Her på "nordpolen" sner det enda... det slutter visst aldri.

Så da sitter jeg godt inne, og blogger litt til solen kommer frem igjen;)

Ønsker deg en riktig fin søndag!
Klem fra chatrine:)

Unknown sa...

Lycka till vännen! Låter inte alls roligt....Vackra bilder du visar..ser härligt ut! Ha det gott..kramar Malin

Lilla Blanka sa...

Hej vännen..*kraaaaam* hoppas du mår bättre idag..stackare inte kul att vara sjuk nu i det här vädret..
Vilka ljuvliga bilder..den med äppleknopparna är sååå fin. Hann inte ta kort på våra äppleblom eller körsbärsblom..redan överblommade *snyft*
Kram
Mia

Solsjö - Under en vind sa...

Hej vännen!! Hoppa satt det är bättre idag! Förstår din frustration....jag hatar teknik som krånglar..Visst är det konstigt att många saker går sönder eller bara jäklas nästan samtidigt.....Men efteråt brukar det bli bättre.....
Hoppas ändå att din helg varit bra! Här har känslan av semester envist hängt kvar, det blir svårt att återgå till jobb och vardag efter detta.....

Ha det bäst, stora kramen!

Anonym sa...

Hoppas resten av helgen blev o kändes bättre.Det är konstigt att då det börjar trilskas så fortsätter det gärna med flera saker till.500 bullar, oj säger jag bara. Hoppas du tog ordentligt betalt för dem.Förra helgen bakade jag exat 123 bullar men 30 st rasade ut på golvet pga att plåtstället krachade.grr..
Ha det bra
kram ewa

Anonym sa...

äppelträdens blommor är såå fina..här hemma har dom slagit ut!

Kalkstenssommar sa...

Vilka underbara bilder! Tänk att du alltid kan svepa ihop såna härliga personliga inlägg!

Förstår det här med mannen o resa. Håll ut o hoppas du piggnar på dig snart! Min skall vara borta i nästan 2 veckor nu med jobbet. HUA!

Har nu läst alla dina senaste inlägg. Vacker bricka!

Har inte bloggat så mycket i det fina vädret.

Kram L

LantlivsAnette sa...

Åhh lilla vännen,,ibland blir det så där, det tjorvar och går dåligt..ajj..ajj..inte tappa nåt i den nymålade trappen...men det går ju att fixa med lite färg förståss..
Sååå vackert du har det i trädgården, man bara njuter av dina fina bilder...
Ha det så bra Kram Anette

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Ojojojojoj...stackare...du skulle skrikit högre jag hade kommit direkt till undsättning...*LER*

ibland vill inget bara fungera...

500 bullar...inte illa.brukar baka dubbelsats...då är jag helt slut.Måste lukta underbart hemma hos dig...hihihihi...

Hoppas maken kommer snart!

Kram nilla

Anonym sa...

Oj oj.. dumma dator som krånglar och så en bortrest sambo med.
500 bullar, du e junt klok! haha
Det tar väl mig typ 10 år eller nått,. hahaha
Underbara trädgårdsbilder, blir så avis på alla som är mysiga och fina trädgårdar!
kram

A home far away sa...

Men herregud vilken jobbig dag, hur kan så mycket gå fel:_)

Otroligt fina bilder har du tagit ivarjefall.

hoppas att du har en trevlig måndag
Kram Gunilla

Liten Bod sa...

Stackare! Jag förstår hur du kände dig... Hoppas det blev bättre sen. Vi har också datorproblem hemma, och imorse tappade jag mobilen på busshållplatsen. Bara att tänka positivt "#¤%%"#¤! Kram, Tina

Bodil sa...

Inte undra på att allt gick snett för dig och huvudvärk och allt. Såg ju i förra inlägget alla butikerna som du skulle besöka och sen detta enorma bullbak och annorlunda arbetstid. Som gjort för huvuddvärk. Hoppas att allt är bättre nu, trappan målad och soffan rengjord.
Skall bli kul att få se vad du shoppade härom dagen.
Kramen

Maria sa...

Man måste ju ha sämre dagar ibland för att UPPSKATTA de BRA dagarna *ler*

Underbara bilder från trädgården!!

Galleri MochB sa...

SÅNA DÄR dagar är aldrig trevliga... o konstigt egentligen varför det alltid tycks fortsätta när det väl börjat någon dag... Vår dator kraschade i höstas och det var inge kul!! Ett halvt år i bilder totalt borta... men jag överlevde ju ändå...:O) Jätte härliga trädgårdsbilder!!

Kajsa sa...

Hu, jag förstår - ibland när maken jobbar sent händer det något litet, litet och då rinner det bara över och jag ringer och skriker KOM HEM! En stund senare brukar det dock kännas bättre...

Och du - 500 bullar. Det låter som MASSOR!

Krusidull sa...

Oj lät eländigt, hoppas du blev gladare av dina trädgårds bilder för de var verkligen fint i din utemiljö.
Kram
Krusidull

Lantliga drömmar sa...

Usch! Såna där dagar är så himla jobbiga! Allt går fel, inget blir som man vill, och hur man än försöker så blir man bara arg och ledsen i slutändan..!

Fina bilder visar du från er trädgård! Riktigt härliga!

Ha en bra vecka!
Kram!

Karin i Villa Grå sa...

Hej raring!

Jag slår vad om att dina rabarberpajer slår de flesta andra! Och visst är det mumsigt och omöjligt att tröttna på? Jag har en halv paj kvar sedan igår, men ingen glass eller vaniljsås hemma... Frågan är om jag orkar vispa ihop en egen sås? Jag tror inte det, jag är så trött och lat idag!

Ha en mysig kväll!

Kram!

Karin

Annas skattkammare sa...

Förstår hur du känner.. vissa dagar är det helt enkelt någon som restas lite extra mycket med en! =) Fina bilder från en fin trädgård! Visst var det skönt i helgen.. riktig sommar! Men idag kom kylan tillbaka hit.. nu när man fått mersmak.. Ha det gott! Kram /Anna